Gebzespor Akademi Ligi için başvurdu

Spor 03.08.2018 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor Akademi Ligi için başvurdu

Gebzespor, 2018-2019 sezonunda Bölgesel Gelişim Akademi Ligi’nde mücadele etmek için Türkiye Futbol Fedrasyonu’na dün resmi başvuruda bulundu. Gençlik Gelişim Direktörü Mücahit Sak ile Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Demirtaş, mor beyazlıların yarınlarına ışık tutacak olan önemli hamle için dün TFF’ye giderek Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez ve TFF Alt Yapı Koordinatörü Cem Pamiroğlu ile görüşme yaptı. SAK: HAYIRLI OLSUN Gençlik Gelişim Direktörü Mücahit Sak yaptığı açıklamada, ‘’Gebze’nin geleceği olan gençlerimize ve Gebzespor’umuza hayırlı olsun. Gebzespor’un akademi liglerine katılma imkanını sağlayan, bizlere bu yolu açan Gebzespor başkanımız Sn. Abbas Sır'a, KASKF Başkanımız Sn. Murat Aydın'a ve en başından bu yana desteğini esirgemeyen Beylikbağı Spor Kulübü başta olmak üzere tüm kulüplerimize ve bize inanan tüm dostlarımıza teşekkürü borç biliriz’’dedi.

Gebzespor, 2018-2019 sezonunda Bölgesel Gelişim Akademi Ligi’nde mücadele etmek için Türkiye Futbol Fedrasyonu’na dün resmi başvuruda bulundu. Gençlik Gelişim Direktörü Mücahit Sak ile Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Demirtaş, mor beyazlıların yarınlarına ışık tutacak olan önemli hamle için dün TFF’ye giderek Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez ve TFF Alt Yapı Koordinatörü Cem Pamiroğlu ile görüşme yaptı.

SAK: HAYIRLI OLSUN

Gençlik Gelişim Direktörü Mücahit Sak yaptığı açıklamada, ‘’Gebze’nin geleceği olan gençlerimize ve Gebzespor’umuza hayırlı olsun. Gebzespor’un akademi liglerine katılma imkanını sağlayan, bizlere bu yolu açan Gebzespor başkanımız Sn. Abbas Sır'a, KASKF Başkanımız Sn. Murat Aydın'a ve en başından bu yana desteğini esirgemeyen Beylikbağı Spor Kulübü başta olmak üzere tüm kulüplerimize ve bize inanan tüm dostlarımıza teşekkürü borç biliriz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.