19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor Emanet Ettiği Liderliği Geri Aldı

Spor 07.12.2021 - 09:51, Güncelleme: 07.12.2021 - 09:51
 

Gebzespor Emanet Ettiği Liderliği Geri Aldı

Gebzespor Emanet Ettiği Liderliği Geri Aldı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimizin karşı karşıya geldiği mücadelede  Gebzespor, namağlup lider Gölcükspor’u sahasında 2-1 ile galip gelerek, rakibine daha önce emanet ettiği liderliği geri almış oldu. KENT DERBİSİNDE MOR MENEKŞEDEN ÜSTÜN PERFORMANS Kent derbisi olarak adlandırılan bu karşılaşma Gebze Alaettin Kurt Stadyumunda oynandı.  ilk yarıda üstün bir performans sergileyen Gebzespor, dakikalar 30’u gösterdiğinde kullanılan serbest vuruşta Güven Güneri’nin açtığı ortaya kafa vuruşu yaparak topu ağlarla gönderen Murat Yetimhelleç , skoru 1-0’a getirdi. İkinci yarıda da etkisini sürdüren Mor menekşeler yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. SON 10 DAKİKA’DA 2 GOL GELDİ Müsabakanın bitmesine 10 dakika kala  Gölcükspor’un hücumunda  kaleci ile sağ çaprazdan bire bir  kalan Furkan Şahin, Gölcükspor’un beraberlik sayısını buldu. Golün ardından taraftarlarının desteğini arkasına alan Gebzespor, karşılaşmanın 88. dakikasında gerçekleştirilen atakta Kerim Deler ceza sahası dışından yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı. Bu gol ile namağlup bir şekilde yoluna devam eden  Gölcükspor’u 2-1’le geçmeyi bilen Mor menekşeler haftayı 3 puan ile lider tamamladı.
Gebzespor Emanet Ettiği Liderliği Geri Aldı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimizin karşı karşıya geldiği mücadelede  Gebzespor, namağlup lider Gölcükspor’u sahasında 2-1 ile galip gelerek, rakibine daha önce emanet ettiği liderliği geri almış oldu.

KENT DERBİSİNDE MOR MENEKŞEDEN ÜSTÜN PERFORMANS

Kent derbisi olarak adlandırılan bu karşılaşma Gebze Alaettin Kurt Stadyumunda oynandı.  ilk yarıda üstün bir performans sergileyen Gebzespor, dakikalar 30’u gösterdiğinde kullanılan serbest vuruşta Güven Güneri’nin açtığı ortaya kafa vuruşu yaparak topu ağlarla gönderen Murat Yetimhelleç , skoru 1-0’a getirdi. İkinci yarıda da etkisini sürdüren Mor menekşeler yakaladığı fırsatları gole çeviremedi.

SON 10 DAKİKA’DA 2 GOL GELDİ

Müsabakanın bitmesine 10 dakika kala  Gölcükspor’un hücumunda  kaleci ile sağ çaprazdan bire bir  kalan Furkan Şahin, Gölcükspor’un beraberlik sayısını buldu. Golün ardından taraftarlarının desteğini arkasına alan Gebzespor, karşılaşmanın 88. dakikasında gerçekleştirilen atakta Kerim Deler ceza sahası dışından yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı. Bu gol ile namağlup bir şekilde yoluna devam eden  Gölcükspor’u 2-1’le geçmeyi bilen Mor menekşeler haftayı 3 puan ile lider tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.