Gençler Dünya Şampiyonası, Kocaeli’de

Spor 18.11.2022 - 12:52, Güncelleme: 18.11.2022 - 13:08
 

Gençler Dünya Şampiyonası, Kocaeli’de

Dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 50 ekip olmak üzere 100’den fazla yelkencinin katılımıyla gerçekleşecek olan 470 Gençler Dünya Şampiyonası, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli destekleri ve TYF ev sahipliğinde 01- 08 Temmuz 2024 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek

470 GENÇLER SINIFI Dünya yelkenciliğinin son derece yakından takip ettiği ve katılım oranının yüksek olduğu 470 Gençler Sınıfı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda ilk kez yarışacak. 470 Gençler Sınıfı’nın mücadele edeceği Dünya Şampiyonası ise 2024 yılında Kocaeli’de düzenlenecek. Türkiye son olarak 470 Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapmış ve yarışlar İzmir Çeşme’de düzenlenmişti.   FEDERASYON BAŞKANI’NDAN ZİYARET Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, organizasyon ve yelken tesisi ile ilgili detayları görüşmek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  Dr. Hasan Aydınlık ve Kocaeli Yelken İl Temsilcimiz Tahir Tarım hazır bulundular.   KOCAELİ, YELKEN TESİSİNE KAVUŞACAK Başkan Büyükakın, böylesine önemli bir Şampiyonanın Kocaeli ilinde gerçekleşecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Şampiyonanın Ülkemize kazandırılmasında büyük emek sarf eden Başkan Akdurak’a teşekkürlerini iletti. Başkan Akdurak ise Kocaeli’nin eşsiz mavi sularında, büyük bir heyecana sahne olacak 2024 - 470 Gençler Dünya Şampiyonası’nın, yerli ve yabancı birçok misafire görsel bir şölen yaşatacak olmasıyla birlikte Kocaeli’nin bir yelken tesisine kavuşacak olmasından duyduğu mutluluk ve heyecanı belirterek, destekleri için Başkan Büyükakın’a şükranlarını sundu.
Dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 50 ekip olmak üzere 100’den fazla yelkencinin katılımıyla gerçekleşecek olan 470 Gençler Dünya Şampiyonası, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli destekleri ve TYF ev sahipliğinde 01- 08 Temmuz 2024 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek

470 GENÇLER SINIFI

Dünya yelkenciliğinin son derece yakından takip ettiği ve katılım oranının yüksek olduğu 470 Gençler Sınıfı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda ilk kez yarışacak. 470 Gençler Sınıfı’nın mücadele edeceği Dünya Şampiyonası ise 2024 yılında Kocaeli’de düzenlenecek. Türkiye son olarak 470 Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapmış ve yarışlar İzmir Çeşme’de düzenlenmişti.

 

FEDERASYON BAŞKANI’NDAN ZİYARET

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, organizasyon ve yelken tesisi ile ilgili detayları görüşmek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  Dr. Hasan Aydınlık ve Kocaeli Yelken İl Temsilcimiz Tahir Tarım hazır bulundular.

 

KOCAELİ, YELKEN TESİSİNE KAVUŞACAK

Başkan Büyükakın, böylesine önemli bir Şampiyonanın Kocaeli ilinde gerçekleşecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Şampiyonanın Ülkemize kazandırılmasında büyük emek sarf eden Başkan Akdurak’a teşekkürlerini iletti. Başkan Akdurak ise Kocaeli’nin eşsiz mavi sularında, büyük bir heyecana sahne olacak 2024 - 470 Gençler Dünya Şampiyonası’nın, yerli ve yabancı birçok misafire görsel bir şölen yaşatacak olmasıyla birlikte Kocaeli’nin bir yelken tesisine kavuşacak olmasından duyduğu mutluluk ve heyecanı belirterek, destekleri için Başkan Büyükakın’a şükranlarını sundu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.