Giresunlularda Elmas yeniden başkan!

Kocaeli 28.03.2021 - 10:51, Güncelleme: 28.03.2021 - 10:56
 

Giresunlularda Elmas yeniden başkan!

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun cumartesi günü yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Elmas yeniden başkan seçildi. Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan Elmas, kimse ile küs olmadığını ifade ederek birlik çağrısı yaptı.

Merkezi Gebze’de bulunan Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun 4. Olağan genel kurulu Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve ilçe ve köy dernek başkanları ile meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede konuşan Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, göreve geldikten sonra 1 yıl 8 ay geçtiğine dikkat çekerek önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Pandemi nedeni ile çalışmaların biraz daha dikkatli ve medyadan uzak yapıldığını söyleyen Elmas; “Burada hiçbir şey yapılmadı gibi bir algı oluşmasın. Özellikle koronavirüs sürecinde yapılan yardımları gizli tuttuk. Yardım yaptığımız insanların fotoğraflarını kamuoyu ile paylaşmayı doğru bulmuyorum. Neler yaptığımızı yönetimlerimiz biliyor, isteyen herkes gelip bunları inceleyebilir” dedi. “KOLTUKLAR GEÇİCİ, ÖNEMLİ OLAN GERİDE ESER BIRAKMAK” Bugüne kadar görev yapan federasyon başkan ve yöneticileri ile federasyon çalışmalarına katkı sunan herkese teşekkür eden Elmas, koltukların geçici olduğunu önemli olan geride bir eser bırakmak olduğunu söyledi. Tüzük değişikliği de yapıldığını ve federasyon başkanının iki dönemden fazla başkanlık yapmaması gerektiğini belirten Elmas; “Belli sürelerden sonra gençlerin önünü açmalı ve buraları gençlere bırakmalıyız. Yeri geldiğinde biz onlara abilik yapalım” dedi. Federasyona bir mülke alma çalışmalarının her zaman olduğunu da söyleyen Elmas; ayrıca yeni bir istişare kurulu oluşturacaklarını da vurguladı.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak da yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Giresun federasyonunda görev yapan eski ve yeni isimlere de teşekkür eden Çakmak, “Aslolan hatıralarda kalabilmektir. Ben de 7/24 her zaman emrinizdeyim. “ dedi. İŞTE ELMAS’IN YÖNETİMİ; Daha sonra tek liste ile gidilen kongrede Mehmet Elmas yeniden başkan seçildi. Elmas’ın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Mehmet Elmas, Erdal Aydın, Adnan Temur, Bilal Kır, Halil Şagar, Halit Sarı, İbrahim Şerefoğlu, Kaya Karaman, Kenan Can, Olgun Kandemir, Şenol Çolak, Keramettin Çavdar, Necmi Ceylan, Ahmet Aslan, Derya Tozoğlu Karson, Selami Ede, Niyazi Şagar, Turan Kul, Bayram Korkutacak, Erkan Atmaca, Aslan Kudu, İsmail Ak, Abdurrahman Öztürk, Kenan Cömert, Fatih Dönmez, Hüseyin Acar, Ayhan Ceylan, Mustafa Demir, Nami Zıvalı, Hamdi Bayram, Engin Ersoy, Mustafa Şagar, Selahattin Şükür, Mustafa İmat, Sakin Cındık, Aslan Yelek, Fatma Aktaş, Nuray Küfüdür gibi isimlerden oluştu. Denetleme kurulu ise, Leyla Büyük, Recep Demir, İbrahim Döner, Talip Şeker, Mustafa Aydın ve Lütfi Cındık’tan oluştu.  
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun cumartesi günü yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Elmas yeniden başkan seçildi. Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan Elmas, kimse ile küs olmadığını ifade ederek birlik çağrısı yaptı.

Merkezi Gebze’de bulunan Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun 4. Olağan genel kurulu Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve ilçe ve köy dernek başkanları ile meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede konuşan Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, göreve geldikten sonra 1 yıl 8 ay geçtiğine dikkat çekerek önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Pandemi nedeni ile çalışmaların biraz daha dikkatli ve medyadan uzak yapıldığını söyleyen Elmas; “Burada hiçbir şey yapılmadı gibi bir algı oluşmasın. Özellikle koronavirüs sürecinde yapılan yardımları gizli tuttuk. Yardım yaptığımız insanların fotoğraflarını kamuoyu ile paylaşmayı doğru bulmuyorum. Neler yaptığımızı yönetimlerimiz biliyor, isteyen herkes gelip bunları inceleyebilir” dedi.

“KOLTUKLAR GEÇİCİ, ÖNEMLİ OLAN GERİDE ESER BIRAKMAK”

Bugüne kadar görev yapan federasyon başkan ve yöneticileri ile federasyon çalışmalarına katkı sunan herkese teşekkür eden Elmas, koltukların geçici olduğunu önemli olan geride bir eser bırakmak olduğunu söyledi. Tüzük değişikliği de yapıldığını ve federasyon başkanının iki dönemden fazla başkanlık yapmaması gerektiğini belirten Elmas; “Belli sürelerden sonra gençlerin önünü açmalı ve buraları gençlere bırakmalıyız. Yeri geldiğinde biz onlara abilik yapalım” dedi. Federasyona bir mülke alma çalışmalarının her zaman olduğunu da söyleyen Elmas; ayrıca yeni bir istişare kurulu oluşturacaklarını da vurguladı.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak da yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Giresun federasyonunda görev yapan eski ve yeni isimlere de teşekkür eden Çakmak, “Aslolan hatıralarda kalabilmektir. Ben de 7/24 her zaman emrinizdeyim. “ dedi.

İŞTE ELMAS’IN YÖNETİMİ;

Daha sonra tek liste ile gidilen kongrede Mehmet Elmas yeniden başkan seçildi. Elmas’ın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Mehmet Elmas, Erdal Aydın, Adnan Temur, Bilal Kır, Halil Şagar, Halit Sarı, İbrahim Şerefoğlu, Kaya Karaman, Kenan Can, Olgun Kandemir, Şenol Çolak, Keramettin Çavdar, Necmi Ceylan, Ahmet Aslan, Derya Tozoğlu Karson, Selami Ede, Niyazi Şagar, Turan Kul, Bayram Korkutacak, Erkan Atmaca, Aslan Kudu, İsmail Ak, Abdurrahman Öztürk, Kenan Cömert, Fatih Dönmez, Hüseyin Acar, Ayhan Ceylan, Mustafa Demir, Nami Zıvalı, Hamdi Bayram, Engin Ersoy, Mustafa Şagar, Selahattin Şükür, Mustafa İmat, Sakin Cındık, Aslan Yelek, Fatma Aktaş, Nuray Küfüdür gibi isimlerden oluştu.

Denetleme kurulu ise, Leyla Büyük, Recep Demir, İbrahim Döner, Talip Şeker, Mustafa Aydın ve Lütfi Cındık’tan oluştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.