GÖKÇE BAŞKAN YILDIRIM'I ZİYARET ETTİ!

Darıca 30.08.2023 - 14:42, Güncelleme: 30.08.2023 - 14:42
 

GÖKÇE BAŞKAN YILDIRIM'I ZİYARET ETTİ!

Marmara Iğdırlılar Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım'a ziyaretler sürüyor, son olarak ziyaret eden isim ise Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Allahverdi Gökçe oldu.

BAŞKAN YILDIRIM: TECRÜBESİYLE GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞINA İNANIYORUM  En son polis memuru olarak Kars ilinde görev yapan Gökçe bundan sonra Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevini sürdürmeye devam edecek. Aslen Iğdırlı olan Gökçe ile dostluklarının uzun yıllara dayandığını ifade eden Nihat Yıldırım "Kirvem Allahverdi Gökçe'nin ziyareti beni çok memnun etti, aynı zamanda Çayırova Emniyet Müdürlüğüne atanmasının hayırlara vesile olmasını diliyor, tecrübesiyle görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum" dedi.  YILDIRIM'IN TARTIŞILMA Z BİR BAŞARISI BULUNUYOR  Allahverdi Gökçe ise Nihat Yıldırım birçok farklı sektörde olmasına karşın tartışılmaz bir başarısının bulunduğuna dikkat çekerken, federasyon başta olmak üzere tüm işlerinde başarılar diliyorum diye söyledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 
Marmara Iğdırlılar Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım'a ziyaretler sürüyor, son olarak ziyaret eden isim ise Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Allahverdi Gökçe oldu.

BAŞKAN YILDIRIM: TECRÜBESİYLE GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞINA İNANIYORUM 

En son polis memuru olarak Kars ilinde görev yapan Gökçe bundan sonra Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevini sürdürmeye devam edecek. Aslen Iğdırlı olan Gökçe ile dostluklarının uzun yıllara dayandığını ifade eden Nihat Yıldırım "Kirvem Allahverdi Gökçe'nin ziyareti beni çok memnun etti, aynı zamanda Çayırova Emniyet Müdürlüğüne atanmasının hayırlara vesile olmasını diliyor, tecrübesiyle görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum" dedi. 

YILDIRIM'IN TARTIŞILMA Z BİR BAŞARISI BULUNUYOR 

Allahverdi Gökçe ise Nihat Yıldırım birçok farklı sektörde olmasına karşın tartışılmaz bir başarısının bulunduğuna dikkat çekerken, federasyon başta olmak üzere tüm işlerinde başarılar diliyorum diye söyledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.