Gökhan Orhan’ın acı günü

Genel 20.02.2023 - 17:30, Güncelleme: 20.02.2023 - 17:30
 

Gökhan Orhan’ın acı günü

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın amcasının oğlu Ercan Orhan vefat etti.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın amcasının oğlu Ercan Orhan vefat etti. Aynı zamanda CHP eski kurultay delegesi Yılmaz Uçak’ın da kayınbiraderi olan Ercan Orhan’ın genç yaşta ve ani şekilde vefatı ailesi ve yakınları ile sevenleri varasında büyük üzüntüye yol açtı. Ercan Orhan’ın vefatı ile ilgili açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Amcamızın oğlu Ercan Orhan, genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.” Dedi. Ercan Orhan’ın cenazesi İnönü Mahallesi Yumrukaya Camii’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenazeye CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü başta olmak üzere çok sayıda CHP’li eski ve yeni yönetici ve kalabalık bir çevre sakini katıldı. Ercan Orhan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın amcasının oğlu Ercan Orhan vefat etti.

Gebze " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın amcasının oğlu Ercan Orhan vefat etti. Aynı zamanda CHP eski kurultay delegesi Yılmaz Uçak’ın da kayınbiraderi olan Ercan Orhan’ın genç yaşta ve ani şekilde vefatı ailesi ve yakınları ile sevenleri varasında büyük üzüntüye yol açtı. Ercan Orhan’ın vefatı ile ilgili açıklama yapan Gebze " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">CHP Gebze İlçe Başkanı Amcamızın oğlu Ercan Orhan, genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.” Dedi. Ercan Orhan’ın cenazesi İnönü Mahallesi Yumrukaya Camii’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenazeye CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü başta olmak üzere çok sayıda CHP’li eski ve yeni yönetici ve kalabalık bir çevre sakini katıldı. Ercan Orhan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.