19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gültekin hızlı başladı

Spor 18.07.2015 - 20:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gültekin hızlı başladı

Çayırovaspor’da yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcular bir araya gelerek hem sezonun ilk toplantısını gerçekleştirdiler hem de bayramlaştılar. Toplantıda Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, “Amacımız Çayırova’nın gençlerinden Arda Turanlar çıkartmaktır.”dedi.

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin Çayırovaspor’un geleceğine ilişkin planlarını, amaçlarını anlatırken Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu’da Çarşamba günü antrenmanlara başlanacağını belirtti. AMACIMIZ ÇAIROVA’YI TANITMAK Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, futbolcu, teknik ekip ve yönetim kadrosuna yaptığı konuşmada, “Tabi ki amacımız Süper Amatör Lig’den çok daha üst liglere çıkmaktır. Ancak bunu sağlarken Çayırova’da yaşayan gençlerin spora karşı özendirilmesi yönünde futbolcu ağabeyler olarak sizler örnek olacaksınız.Sizlerin bu misyonu üstlenmeniz için bizde elimizden geleni yapacağız. Bizleri yakın ağabey veya arkadaş gibi görün. En küçük sıkıntınızda saat kaç olursa olsun arayın. Mutlaka bir çözüm üretiriz. Çayırova’nın tanıtımı için Çayırovaspor en önemli araçtır. Bu şansı elbirliği ile hep birlikte değerlendireceğiz. “dedi. TESİSLER HAYATA GEÇİYOR Kulüp Başkanı Gültekin, “Başarının gelmesi için birçok unsur vardır. Ancak bunların en başında tesisleşme olmzasa olmazdır. Bu nedenle futbolcu kardeşlerimizin antrenman sonrası dinlendirilmesi, teknik toplantıları, yemek yiyebilecekleri bir salonun olacağı bir tesisi hemen hayata geçirek üzere startı verdik. İnşallah kamp tesisleri içinde gerekli çalışmaların planlamaları için de geç kalmayacağız. Sizler Çayırovaspor’un sadece futbolcuları değil aynı zamanda  bu kente değer katacak bireylerisiniz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluyum.”dedi. NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ TAHMİN EDİYORUM Başkan Gültekin’in ardından söz olan Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu, “Burada Fatih Karagülle’yi görüyorum. Kendisi ile aynı takımda top oynadık. Rakip olduk. Öğrencim de oldu. 9 yaşında futbolun içine girdim. 49 yaşındayım. 40 yıllık tecrübemle şu anda sizlerin ne düşündüğünüzü biliyorum. Bir belirsizlik içinde olmayın. Çayırovaspor ile ister anlaşın isterseniz başka kulüplere gidin. Ama Çarşamba günü başlayacağımız antrenmanlara mutlaka katılın. Başka kulübe giderseniz de hazır antrenmanlı gidin. Kalırsanız da hazırlanmış bir şekilde Çayırovaspor formasını giyin. Kafanız rahat olsun.”dedi. SIR PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR Bölgemizin tecrübeli futbol adamlarından aynı zamanda yeni yönetimde yer alan Abbas Sır’da, “Hepinizi pazartesi günü öğleden sonra aramaya başlayacağız. 2 gün içinde sizlerle görüşeceğiz. Alacaı olan, kalmak isteyen, gitmek isteyen kim varsa düşünsün pazartesi günü net bir şekilde oturup anlaşalım. Bizlerin niyeti sizlerle devam etmektir. Sizlerde bir niyet ve karar içinde olursanız işimiz kolaylaşır. Yönetim olarak bir transfer komitesi oluşturacağız ve giden arakadaşımız olursa yerlerini dolduracağız. Hepiniz tanıyorum. Önemli futbolcularsınız. Sizlerle bir arada yol yürümek ve takımı tekrar üst lige çıkarmak istiyoruz.”dedi.    
Çayırovaspor’da yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcular bir araya gelerek hem sezonun ilk toplantısını gerçekleştirdiler hem de bayramlaştılar. Toplantıda Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, “Amacımız Çayırova’nın gençlerinden Arda Turanlar çıkartmaktır.”dedi.

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin Çayırovaspor’un geleceğine ilişkin planlarını, amaçlarını anlatırken Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu’da Çarşamba günü antrenmanlara başlanacağını belirtti.

AMACIMIZ ÇAIROVA’YI TANITMAK

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, futbolcu, teknik ekip ve yönetim kadrosuna yaptığı konuşmada, “Tabi ki amacımız Süper Amatör Lig’den çok daha üst liglere çıkmaktır. Ancak bunu sağlarken Çayırova’da yaşayan gençlerin spora karşı özendirilmesi yönünde futbolcu ağabeyler olarak sizler örnek olacaksınız.Sizlerin bu misyonu üstlenmeniz için bizde elimizden geleni yapacağız. Bizleri yakın ağabey veya arkadaş gibi görün. En küçük sıkıntınızda saat kaç olursa olsun arayın. Mutlaka bir çözüm üretiriz. Çayırova’nın tanıtımı için Çayırovaspor en önemli araçtır. Bu şansı elbirliği ile hep birlikte değerlendireceğiz. “dedi.

TESİSLER HAYATA GEÇİYOR

Kulüp Başkanı Gültekin, “Başarının gelmesi için birçok unsur vardır. Ancak bunların en başında tesisleşme olmzasa olmazdır. Bu nedenle futbolcu kardeşlerimizin antrenman sonrası dinlendirilmesi, teknik toplantıları, yemek yiyebilecekleri bir salonun olacağı bir tesisi hemen hayata geçirek üzere startı verdik. İnşallah kamp tesisleri içinde gerekli çalışmaların planlamaları için de geç kalmayacağız. Sizler Çayırovaspor’un sadece futbolcuları değil aynı zamanda  bu kente değer katacak bireylerisiniz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluyum.”dedi.

NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ TAHMİN EDİYORUM

Başkan Gültekin’in ardından söz olan Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu, “Burada Fatih Karagülle’yi görüyorum. Kendisi ile aynı takımda top oynadık. Rakip olduk. Öğrencim de oldu. 9 yaşında futbolun içine girdim. 49 yaşındayım. 40 yıllık tecrübemle şu anda sizlerin ne düşündüğünüzü biliyorum. Bir belirsizlik içinde olmayın. Çayırovaspor ile ister anlaşın isterseniz başka kulüplere gidin. Ama Çarşamba günü başlayacağımız antrenmanlara mutlaka katılın. Başka kulübe giderseniz de hazır antrenmanlı gidin. Kalırsanız da hazırlanmış bir şekilde Çayırovaspor formasını giyin. Kafanız rahat olsun.”dedi.

SIR PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Bölgemizin tecrübeli futbol adamlarından aynı zamanda yeni yönetimde yer alan Abbas Sır’da, “Hepinizi pazartesi günü öğleden sonra aramaya başlayacağız. 2 gün içinde sizlerle görüşeceğiz. Alacaı olan, kalmak isteyen, gitmek isteyen kim varsa düşünsün pazartesi günü net bir şekilde oturup anlaşalım. Bizlerin niyeti sizlerle devam etmektir. Sizlerde bir niyet ve karar içinde olursanız işimiz kolaylaşır. Yönetim olarak bir transfer komitesi oluşturacağız ve giden arakadaşımız olursa yerlerini dolduracağız. Hepiniz tanıyorum. Önemli futbolcularsınız. Sizlerle bir arada yol yürümek ve takımı tekrar üst lige çıkarmak istiyoruz.”dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.