Günay’dan Soyluçiçek’e Sert Tepki

Siyaset 01.06.2022 - 12:37, Güncelleme: 01.06.2022 - 12:37
 

Günay’dan Soyluçiçek’e Sert Tepki

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylemlerine tepki gösterdi.

Servet Günay açıklamasında; “Siyasi hayatları yalan ve iftira temeline dayanan, CHP’nin ilçemizdeki avanesi Soyluçiçek kendinde misin? Cumhurbaşkanımıza yalancı demek bir tarafa, ismini bile ağzınıza almak sizin gibi yasakçı, vesayetçi ve iftiracı zihniyetin ne haddine? Bir hatırlatma yaparak Sayın Soyluçiçek’i akıl tutulmasından uyandıralım. CHP Genel Başkanınızın, Kemal Kılıçtaroğlu’nun yalan ve iftiralarından dolayı; Sayın Cumhurbaşkanımızın kazandığı tazminat davalarını hatırlatalım. Yani hukuki süreçlerle, Genel başkanınızın Kemal Kılıçtaroğlu’nun en büyük yalancı olduğunu bu süreçte,tüm Türkiye ve Aziz milletimiz biliyor. Cumhurbaşkanımıza söz yetiştirmek isterken düştüğünüz hallere gülüyoruz, ancak bir taraftan da üzülmüyor değiliz. Ülkenin ana muhalefet partisinin yerel temsilcilerinin, “laf olsun torba dolsun” misali yalan yanlış ifadeleri aynı zamanda bizleri de kara kara düşündürüyor. Yani Ak Parti’nin alternatifinin olmayışı, sevincin yanında üzüyor da bizleri. Böyle akıl tutulması yaşayan Soyluçiçek gibi yöneticiler oldukça bizlerin bir şey yapmasına gerek bile kalmıyor açıkça söylemek gerekirse. Bakar mısınız kendi sözünü kendisi çürütüyor. Çürütmek şöyle dursun söylediğinin kendisini düşürdüğü durumdan haberi bile yok. Hoş bunların hiçbir şeyden haberleri olmuyor ya… Mesela hastane nedir? Nasıl yapılır? Nasıl çalıştırılır? Bunu bilmezler. Bilseler bile gerçekleştirebilecek becerilerinin olmadığını, İstanbul örneğinde her gün yaşıyoruz. Az daha konteynırları millete şehir hastanesi diye yutturuyorlardı. Gerçi oradaki zat-ı muhterem de kasım kasım poz vererek hastane yaptıklarını genel başkanına bile söyletmişti. Ama ne gezer? Kim ders alır bunlardan.Yalanlarını arka arkaya dizsek, dünyayı dolanır mı bilmem,  ancak bizi hayretler içinde bıraktığı kesin. Yanlış anlaşılmasın, kendi Genel Başkanının yalancılık yüzünden; Sayın Cumhurbaşkanımıza ödediği tazminatları hatırlatmak boynumuzun borcudur. Bir insan ancak bu kadar zihin, akıl, ifade, mantık, vb. uzayıp giden bir eksiklik içinde yaşar. Sahi bu kadar eksiklik bazı insanlarda niçin bu kadar toplanır? Kifayetsizlik, ehliyetsizlik, yetersizlik, beceriksizlik, yalan, dolan… Soyluçiçek; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “pistleri kaldırmayabileceklerini” söyledi diyorsun, sonra da pistleri kaldıracaklarını söylediler diyorsun. Yalan söyledi diyorsun. Sonra da Sayın Cumhurbaşkanımızın “Pisti ben kullanacağım.” İfadesini söyledi diyorsun. Kendinde misin Soyluçiçek? Pist kalkacaksa Cumhurbaşkanı nasıl inecek havalimanına..? Sen de genel başkanının yalan kuyruğuna mı takıldın? Aklını başına al yazık edersin kendine…” dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylemlerine tepki gösterdi.

Servet Günay açıklamasında; “Siyasi hayatları yalan ve iftira temeline dayanan, CHP’nin ilçemizdeki avanesi Soyluçiçek kendinde misin? Cumhurbaşkanımıza yalancı demek bir tarafa, ismini bile ağzınıza almak sizin gibi yasakçı, vesayetçi ve iftiracı zihniyetin ne haddine?

Bir hatırlatma yaparak Sayın Soyluçiçek’i akıl tutulmasından uyandıralım. CHP Genel Başkanınızın, Kemal Kılıçtaroğlu’nun yalan ve iftiralarından dolayı; Sayın Cumhurbaşkanımızın kazandığı tazminat davalarını hatırlatalım. Yani hukuki süreçlerle, Genel başkanınızın Kemal Kılıçtaroğlu’nun en büyük yalancı olduğunu bu süreçte,tüm Türkiye ve Aziz milletimiz biliyor. Cumhurbaşkanımıza söz yetiştirmek isterken düştüğünüz hallere gülüyoruz, ancak bir taraftan da üzülmüyor değiliz. Ülkenin ana muhalefet partisinin yerel temsilcilerinin, “laf olsun torba dolsun” misali yalan yanlış ifadeleri aynı zamanda bizleri de kara kara düşündürüyor. Yani Ak Parti’nin alternatifinin olmayışı, sevincin yanında üzüyor da bizleri.

Böyle akıl tutulması yaşayan Soyluçiçek gibi yöneticiler oldukça bizlerin bir şey yapmasına gerek bile kalmıyor açıkça söylemek gerekirse.

Bakar mısınız kendi sözünü kendisi çürütüyor.

Çürütmek şöyle dursun söylediğinin kendisini düşürdüğü durumdan haberi bile yok.

Hoş bunların hiçbir şeyden haberleri olmuyor ya…

Mesela hastane nedir? Nasıl yapılır? Nasıl çalıştırılır? Bunu bilmezler. Bilseler bile gerçekleştirebilecek becerilerinin olmadığını, İstanbul örneğinde her gün yaşıyoruz. Az daha konteynırları millete şehir hastanesi diye yutturuyorlardı. Gerçi oradaki zat-ı muhterem de kasım kasım poz vererek hastane yaptıklarını genel başkanına bile söyletmişti. Ama ne gezer? Kim ders alır bunlardan.Yalanlarını arka arkaya dizsek, dünyayı dolanır mı bilmem,  ancak bizi hayretler içinde bıraktığı kesin.

Yanlış anlaşılmasın, kendi Genel Başkanının yalancılık yüzünden; Sayın Cumhurbaşkanımıza ödediği tazminatları hatırlatmak boynumuzun borcudur.

Bir insan ancak bu kadar zihin, akıl, ifade, mantık, vb. uzayıp giden bir eksiklik içinde yaşar.

Sahi bu kadar eksiklik bazı insanlarda niçin bu kadar toplanır? Kifayetsizlik, ehliyetsizlik, yetersizlik, beceriksizlik, yalan, dolan…

Soyluçiçek; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “pistleri kaldırmayabileceklerini” söyledi diyorsun, sonra da pistleri kaldıracaklarını söylediler diyorsun. Yalan söyledi diyorsun. Sonra da Sayın Cumhurbaşkanımızın “Pisti ben kullanacağım.” İfadesini söyledi diyorsun.

Kendinde misin Soyluçiçek?

Pist kalkacaksa Cumhurbaşkanı nasıl inecek havalimanına..?

Sen de genel başkanının yalan kuyruğuna mı takıldın?

Aklını başına al yazık edersin kendine…” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.