Güncel Korona Tablosu Verileri

Sağlık 06.12.2021 - 09:29, Güncelleme: 06.12.2021 - 09:29
 

Güncel Korona Tablosu Verileri

Güncel Korona Tablosu Verileri

Güncel korona tablosu verileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı ile Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden eş zamanlı olarak açıklandı. Bugünkü güncel korona verileri Sağlık Bakanlığı filyasyon ekipleri tarafından elde edilen en son Türkiye corona virüsü vaka-vefat verileri son güncel korona virüs tablosu üzerinden öğrenilmek istenerek "güncel koronavirüs tablosu açıklandı mı?" sorusuyla araştırılıyor. KORONAVİRÜS TABLOSU VERİLERİ Sağlık Bakanlığı güncel korona tablosu verilerini,   Twitter hesabı aracılığıyla yayımlandı. Bugünkü Türkiye güncel korona verileri şöyle; GÜNCEL TÜRKİYE CORONA VİRÜS VAKA VE ÖLÜ SAYILARI VAKA SAYISI: 19 bin 357 VEFAT SAYISI: 185 İYİLEŞEN SAYISI: 24 bin 278  
Güncel Korona Tablosu Verileri

Güncel korona tablosu verileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı ile Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden eş zamanlı olarak açıklandı. Bugünkü güncel korona verileri Sağlık Bakanlığı filyasyon ekipleri tarafından elde edilen en son Türkiye corona virüsü vaka-vefat verileri son güncel korona virüs tablosu üzerinden öğrenilmek istenerek "güncel koronavirüs tablosu açıklandı mı?" sorusuyla araştırılıyor.

KORONAVİRÜS TABLOSU VERİLERİ

Sağlık Bakanlığı güncel korona tablosu verilerini,   Twitter hesabı aracılığıyla yayımlandı. Bugünkü Türkiye güncel korona verileri şöyle;

GÜNCEL TÜRKİYE CORONA VİRÜS VAKA VE ÖLÜ SAYILARI

VAKA SAYISI: 19 bin 357

VEFAT SAYISI: 185

İYİLEŞEN SAYISI: 24 bin 278

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.