Karslılar Demirci'yi kaz gecesine çağırdı!

Çayırova 27.12.2018 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karslılar Demirci'yi kaz gecesine çağırdı!

Çayırova Serhat Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Kızılboğa, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye gitti.

Çayırova Serhat Karslılar Derneği, Belediye Başkanı Şevki Demirci'ye davet ziyaretinde bulundu. 12 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek olan Geleneksel Kaz Gecesine, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi davet eden Dernek Başkanı Başkanı Atilla Kızılboğa, yapılacak olan gecenin anlam ve önemine değinerek, “Amacımız sevda birliği, gönül birliği ve inanç birliğidir. Sevdamız memleketimize, ülkemize, cumhuriyetimize olan sarsılmaz bağlılığımızdır.” dedi. DEMİRCİ’Yİ DAVET ETTİLER Sözlerini Başkan Demirci’yi davet ederek sürdüren Kızılboğa, “Hasret gidermek ve birlik beraberlik adına geleneksel hale getirilmeye çalıştığımız dayanışma gecemizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi. DEMİRCİ, KÜLTÜRLERİN YAŞANMASI İÇİN BU ETKİNLİKLER ÖNEMLİ Başkan Demirci ise Kızılboğa'ya davetinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, bu tür etkinliklerle kültürlerin yaşaması gerektiğini vurgulayarak, memleket derneklerine daima desteklerinin süreceğini belirtti.
Çayırova Serhat Karslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Kızılboğa, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye gitti.

Çayırova Serhat Karslılar Derneği, Belediye Başkanı Şevki Demirci'ye davet ziyaretinde bulundu. 12 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek olan Geleneksel Kaz Gecesine, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi davet eden Dernek Başkanı Başkanı Atilla Kızılboğa, yapılacak olan gecenin anlam ve önemine değinerek, “Amacımız sevda birliği, gönül birliği ve inanç birliğidir. Sevdamız memleketimize, ülkemize, cumhuriyetimize olan sarsılmaz bağlılığımızdır.” dedi.

DEMİRCİ’Yİ DAVET ETTİLER

Sözlerini Başkan Demirci’yi davet ederek sürdüren Kızılboğa, “Hasret gidermek ve birlik beraberlik adına geleneksel hale getirilmeye çalıştığımız dayanışma gecemizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

DEMİRCİ, KÜLTÜRLERİN YAŞANMASI İÇİN BU ETKİNLİKLER ÖNEMLİ

Başkan Demirci ise Kızılboğa'ya davetinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, bu tür etkinliklerle kültürlerin yaşaması gerektiğini vurgulayarak, memleket derneklerine daima desteklerinin süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.