Halkımız değişim istiyor!

Genel 17.04.2023 - 16:11, Güncelleme: 17.04.2023 - 16:40
 

Halkımız değişim istiyor!

Çayırova’da millet ittifakı bileşenlerinden Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ortak açıklama yaparak, halkın değişim istediğine dikkat çekildi.

Yapılan ortak açıklamada, “Atatürk mahallesinde ENG Park sitesi sakinlerimiz ile Millet ittifakı bileşenleri ve Milletvekili Adaylarımız ile  bir araya geldik. 2017 yılı referandumu ile yasal hale getirilen Cumhurbaşkanlığını Hükümet Sisteminin ülkemizde yol açtığı ekonomik ve siyasal kırılma sebebi olarak gören Millet ittifakı ve vekil adayları olarak, tek adam sisteminin yetersizliğini dile getirdik. Türkiye Cumhuriyetinin ikinci yüz yılında geleceğimiz için güçlendirilmiş parlamenter sisteminin gerekliliğini partili değil tarafsız Cumhurbaşkanlığı makamının tekrar getirilmesinin  önemini mahalle sakinleri ile hasbihal ettik. Mahalle sakinlerimiz ile yaptığımız istişarede görünen sonuç neticesinde halkımızın artık  değişimden yana olduğunu gördük.  Millet ittifakı bileşenleri olarak ortak akılla milletimizin sorunlarına kulak vererek, halkımızın sorunlarına çare olacak tek adayın 13. Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal KILIÇDAROĞLU olduğu anlattık ve kendilerinin oylarına talip olduğumuzu ifade ettik.” İfadelerine yer verildi.
Çayırova’da millet ittifakı bileşenlerinden Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ortak açıklama yaparak, halkın değişim istediğine dikkat çekildi.

Yapılan ortak açıklamada, “Atatürk mahallesinde ENG Park sitesi sakinlerimiz ile Millet ittifakı bileşenleri ve Milletvekili Adaylarımız ile  bir araya geldik. 2017 yılı referandumu ile yasal hale getirilen Cumhurbaşkanlığını Hükümet Sisteminin ülkemizde yol açtığı ekonomik ve siyasal kırılma sebebi olarak gören Millet ittifakı ve vekil adayları olarak, tek adam sisteminin yetersizliğini dile getirdik.

Türkiye Cumhuriyetinin ikinci yüz yılında geleceğimiz için güçlendirilmiş parlamenter sisteminin gerekliliğini partili değil tarafsız Cumhurbaşkanlığı makamının tekrar getirilmesinin  önemini mahalle sakinleri ile hasbihal ettik. Mahalle sakinlerimiz ile yaptığımız istişarede görünen sonuç neticesinde halkımızın artık  değişimden yana olduğunu gördük.  Millet ittifakı bileşenleri olarak ortak akılla milletimizin sorunlarına kulak vererek, halkımızın sorunlarına çare olacak tek adayın 13. Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal KILIÇDAROĞLU olduğu anlattık ve kendilerinin oylarına talip olduğumuzu ifade ettik.” İfadelerine yer verildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.