Hanaklılar, Gebze'de bir araya geldiler

Gebze 30.01.2024 - 16:55, Güncelleme: 30.01.2024 - 16:55
 

Hanaklılar, Gebze'de bir araya geldiler

Gebze’de yaşayan Hanaklılar, Dilekdere köy derneğinin düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldiler.

Çiler Boylu'nun sunuculuğunu yaptığı gece, Aşk-ı Hüma Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Geceye katılım yoğun oldu Yöresel sanatçılar Bilgi Akpınar ve Ozan Uğur Çiftçi davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gebze ardahan Hanak Dilekdere Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Mürsel Karaçay, gecede tüm misafirlerle yakından ilgilendi. Başkan Mürsel Karaçay'ı düzenlenen gecede iş insanları Mikail Akpınar ve CHP Gebze Belediyesi Meclis üyesi aday adayı Zekai Akpınar'ın yanı sıra İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü yalnız bırakmadı. Gebze Ardahan Hanak Dilekdere Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Mürsel Karaçay, davete gelen tüm misafirlere teşekkür etti. Dernek olarak etkinliklere devam edeceklerini söyledi ve "Yönetimdeki tüm arkadaşlarıma bu süre içinde benimle birlikte çok büyük mücadele ve emekler vererek yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yanımızda olduğunuzu hissettirdiğiniz ve verdiğiniz katkılar için hepinize yönetim kurulum ve kendi adıma teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından yöresel sanatçılar Bilgi Akpınar ve Ozan Uğur Çiftçi sahne aldı. Sahne alan sanatçılar performanslarıyla davetlileri doyasıya eğlendirirken, gecede çekilişle sürpriz hediyeler de dağıtıldı.
Gebze’de yaşayan Hanaklılar, Dilekdere köy derneğinin düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldiler.

Çiler Boylu'nun sunuculuğunu yaptığı gece, Aşk-ı Hüma Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Geceye katılım yoğun oldu

Yöresel sanatçılar Bilgi Akpınar ve Ozan Uğur Çiftçi davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gebze ardahan Hanak Dilekdere Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Mürsel Karaçay, gecede tüm misafirlerle yakından ilgilendi. Başkan Mürsel Karaçay'ı düzenlenen gecede iş insanları Mikail Akpınar ve CHP Gebze Belediyesi Meclis üyesi aday adayı Zekai Akpınar'ın yanı sıra İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü yalnız bırakmadı.

Gebze Ardahan Hanak Dilekdere Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Mürsel Karaçay, davete gelen tüm misafirlere teşekkür etti. Dernek olarak etkinliklere devam edeceklerini söyledi ve "Yönetimdeki tüm arkadaşlarıma bu süre içinde benimle birlikte çok büyük mücadele ve emekler vererek yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yanımızda olduğunuzu hissettirdiğiniz ve verdiğiniz katkılar için hepinize yönetim kurulum ve kendi adıma teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yöresel sanatçılar Bilgi Akpınar ve Ozan Uğur Çiftçi sahne aldı. Sahne alan sanatçılar performanslarıyla davetlileri doyasıya eğlendirirken, gecede çekilişle sürpriz hediyeler de dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.