Hartamacı’dan Lozan yalanı tepkisi

Gündem 25.07.2023 - 12:46, Güncelleme: 25.07.2023 - 12:46
 

Hartamacı’dan Lozan yalanı tepkisi

CHP Çayırova eski ilçe başkanı Çetin Hartamacı, Lozan’ın Yüzüncü yılı yaylanlarına tepki gösterdi.

“Bir yalan yalancılarıyla bitti” açıklaması yapan Hartamacı; “Yeni Cumhuriyet Sevr'i yırtıp atarken özgürlük ve bağımsızlıktan asla taviz vermeyeceğini dünyaya kabul ettirmiştir. Bugün Lozan'ı küçük görmeye ve göstermeye çalışanlar bilerek ya da bilmeyerek, o gün Türkiye Cumhuriyeti'ni tanımak zorunda kalanların taşeronluğunu ve boş propagandalarının etkisi altındadırlar. Lozan'ın GİZLİ MADDESİ YOKTUR OLMAMIŞTIR. Yüz yıl yalanı 24 Temmuz 1923 den 2023 Yalanının bitti başka yalan bulmalısınız. Bilinmelidir ki Lozan Antlaşması Türkiye Cumhuriyeti’nin tapu senedidir. Emperyalizmin dayattığı Sevr'i yırtıp Lozan ı kabul ettiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ile birlikte tüm dava arkadaşlarını ve silah arkadaşlarını saygı, minnetle anıyorum.” Dedi.
CHP Çayırova eski ilçe başkanı Çetin Hartamacı, Lozan’ın Yüzüncü yılı yaylanlarına tepki gösterdi.

“Bir yalan yalancılarıyla bitti” açıklaması yapan Hartamacı; “Yeni Cumhuriyet Sevr'i yırtıp atarken özgürlük ve bağımsızlıktan asla taviz vermeyeceğini dünyaya kabul ettirmiştir. Bugün Lozan'ı küçük görmeye ve göstermeye çalışanlar bilerek ya da bilmeyerek, o gün Türkiye Cumhuriyeti'ni tanımak zorunda kalanların taşeronluğunu ve boş propagandalarının etkisi altındadırlar.

Lozan'ın GİZLİ MADDESİ YOKTUR OLMAMIŞTIR.

Yüz yıl yalanı 24 Temmuz 1923 den 2023 Yalanının bitti başka yalan bulmalısınız.

Bilinmelidir ki Lozan Antlaşması Türkiye Cumhuriyeti’nin tapu senedidir.

Emperyalizmin dayattığı Sevr'i yırtıp Lozan ı kabul ettiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ile birlikte tüm dava arkadaşlarını ve silah arkadaşlarını saygı, minnetle anıyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.