19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hasan Turan Giresunlularla buluştu

Gebze 20.01.2023 - 16:53, Güncelleme: 20.01.2023 - 16:53
 

Hasan Turan Giresunlularla buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Gebze’deki Giresunlu hemşehrileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Giresunlu İşadamları ve Bürokratları Derneği GİRİB’in merkezinde düzenlenen programa Milletvekili Hasan Turan’ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, CHP Çayırova eski ilçe başkanı Çetin Hartamacı, işadamları, muhtarlar, bürokratlar ve davetliler katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Gebze’deki Giresunlu hemşehrileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Giresunlu İşadamları ve Bürokratları Derneği GİRİB’in merkezinde düzenlenen programa Milletvekili Hasan Turan’ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, CHP Çayırova eski ilçe başkanı Çetin Hartamacı, işadamları, muhtarlar,  bürokratlar ve davetliler katıldı. AK Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan, kendisinin de STK’ların içinden geldiğini hatırlatarak, “Hangi görüş ve kurumdan gelirse gelsin herkesin sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini önünde de çok önemli bir seçim olduğunu söyleyen Hasan Turan, farklı siyasi görüşlere sahip insanların bile sandık başına gittiğinde aklı selim hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde 20 yılda Türkiye tarihinde görülmemiş hizmetler yapıldığını söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan; “İnşallah yeni yüzyıl Türkiye yüzyılı olacaktır. Bunu sadece bir slogan olarak söylemiyoruz. Ulaşımda, sağlık alanında çok önemli yollar aldık. Savunma sanayinde çok büyük mesafeler kat ettik. Bir zamanlar kendi piyade tüfeğini üretemeyen Türkiye şimdi savunma sanayinde yüzde seksenlere varan yerli üretim yapıyor. İHA ve SİHA’larımızla dünyanın dilindeyiz. Güçlü ordu güçlü millet, güçlü millet güçlü devlet demektir. İnşallah uçak gemimiz de dünyada adından söz ettirecektir“ dedi. Toplantıda; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, GİRİB Başkanı Kemal Tokmak ve Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas da birer konuşma yaparak, GİRİB üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler. Program sonunda bugün doğum günü olan Hedef TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan için GİRİB tarafından hazırlanan sürpriz pastayı Milletvekili Hasan Turan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Giresin Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, GİRİB Başkanı Kemal tokmak birlikte kestiler.
AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Gebze’deki Giresunlu hemşehrileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Giresunlu İşadamları ve Bürokratları Derneği GİRİB’in merkezinde düzenlenen programa Milletvekili Hasan Turan’ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, CHP Çayırova eski ilçe başkanı Çetin Hartamacı, işadamları, muhtarlar, bürokratlar ve davetliler katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Gebze’deki Giresunlu hemşehrileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Giresunlu İşadamları ve Bürokratları Derneği GİRİB’in merkezinde düzenlenen programa Milletvekili Hasan Turan’ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, CHP Çayırova eski ilçe başkanı Çetin Hartamacı, işadamları, muhtarlar,  bürokratlar ve davetliler katıldı.

AK Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan, kendisinin de STK’ların içinden geldiğini hatırlatarak, “Hangi görüş ve kurumdan gelirse gelsin herkesin sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini önünde de çok önemli bir seçim olduğunu söyleyen Hasan Turan, farklı siyasi görüşlere sahip insanların bile sandık başına gittiğinde aklı selim hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde 20 yılda Türkiye tarihinde görülmemiş hizmetler yapıldığını söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan; “İnşallah yeni yüzyıl Türkiye yüzyılı olacaktır. Bunu sadece bir slogan olarak söylemiyoruz. Ulaşımda, sağlık alanında çok önemli yollar aldık. Savunma sanayinde çok büyük mesafeler kat ettik. Bir zamanlar kendi piyade tüfeğini üretemeyen Türkiye şimdi savunma sanayinde yüzde seksenlere varan yerli üretim yapıyor. İHA ve SİHA’larımızla dünyanın dilindeyiz. Güçlü ordu güçlü millet, güçlü millet güçlü devlet demektir. İnşallah uçak gemimiz de dünyada adından söz ettirecektir“ dedi.

Toplantıda; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, GİRİB Başkanı Kemal Tokmak ve Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas da birer konuşma yaparak, GİRİB üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler.

Program sonunda bugün doğum günü olan Hedef TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan için GİRİB tarafından hazırlanan sürpriz pastayı Milletvekili Hasan Turan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Giresin Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas, GİRİB Başkanı Kemal tokmak birlikte kestiler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.