‘Hayalimdeki Dilovası’ yarışması sona erdi

Dilovası 18.06.2021 - 10:46, Güncelleme: 18.06.2021 - 10:46
 

‘Hayalimdeki Dilovası’ yarışması sona erdi

Büyük dönüşümlü ilçeler kapsamında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan koordinesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediye işbirliği ile liseler arası ‘Hayalimdeki Dilovası’ adlı kompozisyon ve fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından para ödülü verildi.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan koordinesinde, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dilovası Belediyesi işbirliği ile ‘Hayalimdeki Dilovası’ adlı kompozisyon ve fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından para ödülü verildi. DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ Birinciye bin TL, ikinciye 500 TL, üçüncüye 250 TL para ödülünün verildiği törende konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası için güzel hayaller ve hedefler ile yola çıktık. Gençlere daha güzel bir Dilovası sunabilmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ise, “Yarışmada emeği geçen idareci ve öğretmenlerimiz ile dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu kapsamda ilçemizde başlatılan 30’a yakın projeyi hayata geçiren başta sayın kaymakamımız olmak üzere Kültür müdürümüz Kenan Yılmaz ve belediye başkanımıza da destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. İŞTE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER Hayalimdeki Dilovası Kompozisyon Yarışması; Birinci: Furkan Karataş-Yılport Anadolu Lisesi İkinci: Zeynep Baydoğan-Gebkim MTAL Üçüncü: Halim Kaya-Yahya Kaptan Anadolu Lisesi Hayalimdeki Dilovası Fotoğraf Yarışması; Birinci: Zehra Nefin Macit-Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi İkinci: Kübra Nur Sami-Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Üçüncü: Ceren Tankaş-Yahya Kaptan Anadolu Lisesi
Büyük dönüşümlü ilçeler kapsamında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan koordinesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediye işbirliği ile liseler arası ‘Hayalimdeki Dilovası’ adlı kompozisyon ve fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından para ödülü verildi.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan koordinesinde, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dilovası Belediyesi işbirliği ile ‘Hayalimdeki Dilovası’ adlı kompozisyon ve fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından para ödülü verildi.

DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Birinciye bin TL, ikinciye 500 TL, üçüncüye 250 TL para ödülünün verildiği törende konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası için güzel hayaller ve hedefler ile yola çıktık. Gençlere daha güzel bir Dilovası sunabilmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ise, “Yarışmada emeği geçen idareci ve öğretmenlerimiz ile dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu kapsamda ilçemizde başlatılan 30’a yakın projeyi hayata geçiren başta sayın kaymakamımız olmak üzere Kültür müdürümüz Kenan Yılmaz ve belediye başkanımıza da destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İŞTE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Hayalimdeki Dilovası Kompozisyon Yarışması;

Birinci: Furkan Karataş-Yılport Anadolu Lisesi

İkinci: Zeynep Baydoğan-Gebkim MTAL

Üçüncü: Halim Kaya-Yahya Kaptan Anadolu Lisesi

Hayalimdeki Dilovası Fotoğraf Yarışması;

Birinci: Zehra Nefin Macit-Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

İkinci: Kübra Nur Sami-Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Üçüncü: Ceren Tankaş-Yahya Kaptan Anadolu Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.