19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Hedefimiz, mutlu bir Çayırova!”

Siyaset 10.12.2020 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Hedefimiz, mutlu bir Çayırova!”

AK PARTİ ÇAYIROVA, SAVCI GÜNAY’A GİTTİ

AK Parti Çayırova İlçe başkanı Servet Günay beraberindeki heyetle birlikte Gebze Cumhuriyet Savcısı Fikret Günay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Çayırova İlçe başkanı Servet Günay, “Çayırova’mız için ziyaretlere ve istişarede bulunmaya devam edeceğiz. Hedefimiz vatandaşımızın mutlu olduğu bir Çayırova yaratmak” dedi. Ziyaret turlarına ara vermeden devam eden Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova’daki kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkan Günay ziyaretler kapsamında ilçe yöneticileri Hasan Bayraktar ve Şevket Külte ile birlikte Gebze Cumhuriyet Savcısı Fikret Günay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunulurken, Başkan Günay, AK Parti Çayırova olarak Çayırova’daki tüm kamu, kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile yakın temas kurduklarını belirtti. Bu kapsamda ziyaretlerin süreceğini belirten Başkan Günay, “Sayın savcımıza bizleri ağırladığı için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Biz AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı olarak göreve başladığımız günden bu yana bundan sonra Çayırova’mız için kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye ve istişarede bulunmaya devam edeceğiz. Hedefimiz vatandaşımızın mutlu olduğu bir Çayırova yaratmak” dedi. GEBZE BÖLGESİ İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNDULAR Kendisini ziyaret eden AK Parti Çayırova İlçe başkanı Servet Günay ve beraberindeki heyete teşekkür eden Gebze Cumhuriyet Savcısı Fikret Günay ise AK Parti Çayırova teşkilatının yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi alarak Başkan Günay ve ekibine başarılar diledi. Savcı Günay, “Sayın Başkan ve ekibine sonsuz teşekkür ederim, ayaklarına sağlık, bu ziyaret bana güzel bir sürpriz oldu, çok teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan ziyarette Çayırova ve Gebze Bölgesi ile ilgili istişarelerde de bulunuldu.
AK PARTİ ÇAYIROVA, SAVCI GÜNAY’A GİTTİ

AK Parti Çayırova İlçe başkanı Servet Günay beraberindeki heyetle birlikte Gebze Cumhuriyet Savcısı Fikret Günay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Çayırova İlçe başkanı Servet Günay, “Çayırova’mız için ziyaretlere ve istişarede bulunmaya devam edeceğiz. Hedefimiz vatandaşımızın mutlu olduğu bir Çayırova yaratmak” dedi.

Ziyaret turlarına ara vermeden devam eden Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova’daki kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkan Günay ziyaretler kapsamında ilçe yöneticileri Hasan Bayraktar ve Şevket Külte ile birlikte Gebze Cumhuriyet Savcısı Fikret Günay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunulurken, Başkan Günay, AK Parti Çayırova olarak Çayırova’daki tüm kamu, kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile yakın temas kurduklarını belirtti. Bu kapsamda ziyaretlerin süreceğini belirten Başkan Günay, “Sayın savcımıza bizleri ağırladığı için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Biz AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı olarak göreve başladığımız günden bu yana bundan sonra Çayırova’mız için kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye ve istişarede bulunmaya devam edeceğiz. Hedefimiz vatandaşımızın mutlu olduğu bir Çayırova yaratmak” dedi.

GEBZE BÖLGESİ İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

Kendisini ziyaret eden AK Parti Çayırova İlçe başkanı Servet Günay ve beraberindeki heyete teşekkür eden Gebze Cumhuriyet Savcısı Fikret Günay ise AK Parti Çayırova teşkilatının yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi alarak Başkan Günay ve ekibine başarılar diledi. Savcı Günay, “Sayın Başkan ve ekibine sonsuz teşekkür ederim, ayaklarına sağlık, bu ziyaret bana güzel bir sürpriz oldu, çok teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan ziyarette Çayırova ve Gebze Bölgesi ile ilgili istişarelerde de bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.