Hergün gelin

Çayırova 19.02.2016 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hergün gelin

Geçtiğimiz dönemlerde uygulanan Çayırova Belediyesi Halk Günü Toplantıları’nın yeniden yapılmasını isteyen ilçe halkına Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik açıklama yaptı.

Çayırovalılar, “Belediyenin halk günü toplantılarında belediye başkanımız, başkan yardımcımız ve ilgili birim müdürleri aynı anda aynı salonda bulunuyorlardı. Talep ve sorunlarımızı ilettiğimizde o esnada çözüme kavuşturuluyordu. Şimdi birim müdürlerine gidiyoruz başkan yardımcısına gönderiyorlar. Oraya gidiyoruz başka birime yönlendiriyorlar. Belediye içinde ordan oraya koşturuyoruz ve çözüm noktasında zaman sıkıntısı ortaya çıkıyor.”dedi. SADECE ÇARŞAMBA DEĞİL HERGÜN GELEBİLİYORLAR Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin projeler ve rutin işlerle ilgili yoğunlaşmasının ardından halk günü toplantılarına başkanlık eden Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, “Halk günü toplantıları haftada bir gün uygulanıyordu. Vatandaşlar sorunlarını bizlere ulaştırmak için Çarşamba Gününü bekliyorlardı. Şimdi her gün gelebiliyorlar. Benim de diğer belediye başkan yardımcısı arkadaşlarımın da hatta Belediye Başkanımızında kapısı sürekli vatandaşa açık. Kim gelse geri çevrilmiyor. Sorunlarını istedikleri zaman istedikleri şekilde bizlere ulaştırıyorlar. Bizde ilgili birim müdürlerini de devreye sokarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözüyoruz.”dedi.
Geçtiğimiz dönemlerde uygulanan Çayırova Belediyesi Halk Günü Toplantıları’nın yeniden yapılmasını isteyen ilçe halkına Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik açıklama yaptı.

Çayırovalılar, “Belediyenin halk günü toplantılarında belediye başkanımız, başkan yardımcımız ve ilgili birim müdürleri aynı anda aynı salonda bulunuyorlardı. Talep ve sorunlarımızı ilettiğimizde o esnada çözüme kavuşturuluyordu. Şimdi birim müdürlerine gidiyoruz başkan yardımcısına gönderiyorlar. Oraya gidiyoruz başka birime yönlendiriyorlar. Belediye içinde ordan oraya koşturuyoruz ve çözüm noktasında zaman sıkıntısı ortaya çıkıyor.”dedi.

SADECE ÇARŞAMBA DEĞİL HERGÜN GELEBİLİYORLAR

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin projeler ve rutin işlerle ilgili yoğunlaşmasının ardından halk günü toplantılarına başkanlık eden Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, “Halk günü toplantıları haftada bir gün uygulanıyordu. Vatandaşlar sorunlarını bizlere ulaştırmak için Çarşamba Gününü bekliyorlardı. Şimdi her gün gelebiliyorlar. Benim de diğer belediye başkan yardımcısı arkadaşlarımın da hatta Belediye Başkanımızında kapısı sürekli vatandaşa açık. Kim gelse geri çevrilmiyor. Sorunlarını istedikleri zaman istedikleri şekilde bizlere ulaştırıyorlar. Bizde ilgili birim müdürlerini de devreye sokarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözüyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.