Herkes İzmit’teki o minibüsü konuşuyor!

Kocaeli 13.02.2024 - 16:50, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:50
 

Herkes İzmit’teki o minibüsü konuşuyor!

Kocaeli’de Türkan Şoray hayranı olduğu öğrenilen bir minibüs şoförünün araç içine yerleştirdiği fotoğraflar çok beğenildi. Minibüse binen yolcular usta oyuncunun fotoğrafına bakarak yolculuk etmekten memnun kalıyor

İzmit’te 94 numaralı hatta çalıştığı belirtilen minibüs şoförünün araç içi dizaynı oldukça beğenildi. Usta oyuncu Türkan Şoray’ın hayranı olduğu ifade edilen şoförün aracının her yanını usta oyuncunun fotoğraflarıyla donatması yolcular tarafından beğeniyle karşılandı. YOLCULUK KEYİFLİ OLUYOR Otobüse binen yolcular Türk sinemasının efsanesi Türkan Şoray’ın fotoğrafına bakarak yolculuk etmekten keyif aldı.  Gazetecilerden Mustafa Bağdiken de minibüste yer alan fotoğraflardan memnun kalanlardan biriydi. Bağdiken duygularını sosyal medyadan şu şekilde paylaştı: “HER YOLCUNUN İLGİ ODAĞI”  “İzmit'te 94 numaralı hatta çalışan bir minibüs. İçi tertemiz.. Sahibi belli ki Türkan Şoray hayranı. Şoför kabininin arkasına, tüm yolcuların görebileceği noktaya kocaman bir Türkan Şoray fotoğrafı yerleştirilmiş.. diğer bölümlerde de daha küçükleri var. Ancak, O ünlü büyülü gözlerinin en belirgin ortaya ortaya çıkarıldığı büyük fotoğraf her yolcunun ilgi odağı.. Minibüse binen, Türkan Şoray ile gözgöze yolculuk yapmanın mutluluğunu yaşıyor..”  
Kocaeli’de Türkan Şoray hayranı olduğu öğrenilen bir minibüs şoförünün araç içine yerleştirdiği fotoğraflar çok beğenildi. Minibüse binen yolcular usta oyuncunun fotoğrafına bakarak yolculuk etmekten memnun kalıyor

İzmit’te 94 numaralı hatta çalıştığı belirtilen minibüs şoförünün araç içi dizaynı oldukça beğenildi. Usta oyuncu Türkan Şoray’ın hayranı olduğu ifade edilen şoförün aracının her yanını usta oyuncunun fotoğraflarıyla donatması yolcular tarafından beğeniyle karşılandı.

YOLCULUK KEYİFLİ OLUYOR

Otobüse binen yolcular Türk sinemasının efsanesi Türkan Şoray’ın fotoğrafına bakarak yolculuk etmekten keyif aldı.  Gazetecilerden Mustafa Bağdiken de minibüste yer alan fotoğraflardan memnun kalanlardan biriydi. Bağdiken duygularını sosyal medyadan şu şekilde paylaştı:

“HER YOLCUNUN İLGİ ODAĞI”

 “İzmit'te 94 numaralı hatta çalışan bir minibüs. İçi tertemiz.. Sahibi belli ki Türkan Şoray hayranı. Şoför kabininin arkasına, tüm yolcuların görebileceği noktaya kocaman bir Türkan Şoray fotoğrafı yerleştirilmiş.. diğer bölümlerde de daha küçükleri var. Ancak, O ünlü büyülü gözlerinin en belirgin ortaya ortaya çıkarıldığı büyük fotoğraf her yolcunun ilgi odağı.. Minibüse binen, Türkan Şoray ile gözgöze yolculuk yapmanın mutluluğunu yaşıyor..”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.