Hülagü ve Tipioğlu da aday adayı oluyor

Kocaeli 16.03.2023 - 16:26, Güncelleme: 16.03.2023 - 16:27
 

Hülagü ve Tipioğlu da aday adayı oluyor

AK Parti’de aday adaylığı heyecanı devam ediyor. KOÜ eski Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile Kocaeli Emniyet müdürü Veysal Tipioğlu’nun da görevlerinden istifa ederek aday adayı olacakları ileri sürüldü.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK üyesiolan eski KOÜ Rektörü Prof. Sadettin Hülagü’nün yakın çevresinden alınan bilgilere göre kamudaki görevlerinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağı ileri sürüldü. Öte yandan uzun zamandır Kocaeli İl Emniyet Müdürü olan Veysal Tipioğlu’nun da görevinden istifa ederek AK Parti'den aday adayı olacağı öğrenildi. Aslen Karslı olan ve bölgemizdeki STK’larla güçlü bir iletişim kuran Teipiolu’na özellikle bölgemizdeki hemşehrilerinin ciddi destek verdiği ileri sürüldü. Tipioğlu'nun adaylıkta iki tercih hakkının Kocaeli olduğu, Kocaeli olmadığı takdirde Memleketi Kars’tan aday adayı olacağı ileri sürüldü.
AK Parti’de aday adaylığı heyecanı devam ediyor. KOÜ eski Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile Kocaeli Emniyet müdürü Veysal Tipioğlu’nun da görevlerinden istifa ederek aday adayı olacakları ileri sürüldü.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK üyesiolan eski KOÜ Rektörü Prof. Sadettin Hülagü’nün yakın çevresinden alınan bilgilere göre kamudaki görevlerinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağı ileri sürüldü.

Öte yandan uzun zamandır Kocaeli İl Emniyet Müdürü olan Veysal Tipioğlu’nun da görevinden istifa ederek AK Parti'den aday adayı olacağı öğrenildi. Aslen Karslı olan ve bölgemizdeki STK’larla güçlü bir iletişim kuran Teipiolu’na özellikle bölgemizdeki hemşehrilerinin ciddi destek verdiği ileri sürüldü. Tipioğlu'nun adaylıkta iki tercih hakkının Kocaeli olduğu, Kocaeli olmadığı takdirde Memleketi Kars’tan aday adayı olacağı ileri sürüldü.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.