Hürriyet teravih sonrası Yenidoğan Merkez Camii’nde vatandaşla buluştu

Gündem 15.03.2024 - 11:16, Güncelleme: 15.03.2024 - 11:16
 

Hürriyet teravih sonrası Yenidoğan Merkez Camii’nde vatandaşla buluştu

Başkan Hürriyet saha programları kapsamında geçtiğimiz akşam teravih namazı sonrasında Yenidoğan Merkez Camii cemaatiyle bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Mübarek Ramazan ayında teravih namazı sonrasında camileri ziyaret ederek, vatandaşlara ikramlarda bulunuyor. Başkan Hürriyet geçtiğimiz akşam Yenidoğan Merkez Camii cemaatiyle bir araya gelerek vatandaşları dinledi. Hürriyet’e ziyaret programında İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü İsmet Kanık eşlik etti.    “İZMİT İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORUZ” Vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Hürriyet vatandaşlarla bol bol sohbet ederek taleplerini dinledi. İzmit’in 7/24 çalıştıklarını dile getiren Başkan Hürriyet her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmak adına samimiyetle gayret ettiklerini vurguladı.
Başkan Hürriyet saha programları kapsamında geçtiğimiz akşam teravih namazı sonrasında Yenidoğan Merkez Camii cemaatiyle bir araya geldi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Mübarek Ramazan ayında teravih namazı sonrasında camileri ziyaret ederek, vatandaşlara ikramlarda bulunuyor. Başkan Hürriyet geçtiğimiz akşam Yenidoğan Merkez Camii cemaatiyle bir araya gelerek vatandaşları dinledi. Hürriyet’e ziyaret programında İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü İsmet Kanık eşlik etti. 
 
“İZMİT İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORUZ”
Vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Hürriyet vatandaşlarla bol bol sohbet ederek taleplerini dinledi. İzmit’in 7/24 çalıştıklarını dile getiren Başkan Hürriyet her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmak adına samimiyetle gayret ettiklerini vurguladı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.