19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"İç İçe" seramik sergisi Kartepe'de açıldı

Gündem 08.05.2024 - 13:38, Güncelleme: 08.05.2024 - 13:38
 

"İç İçe" seramik sergisi Kartepe'de açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı Çiğdem Eroğlu'nun "İç içe" seramik sergisi, Kartepe'de izlenime sunuldu.

Kartepe Sanat Evi'nde açılan sergi, Anadolu'nun iç içe geçmiş kültürel zenginliklerini geçmişten bugüne taşıyan seramik sanatıyla ifade etmeyi amaçlıyor. Serginin açılışına, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz ve sanatseverler katıldı. Seramik sanatçısı Eroğlu, Filiz'e kendi yaptığı bir vazoyu hediye etti. Farklı zaman dilimlerini, formları ve teknikleri birleştiren vazo ve küp gibi 45 eserin yer aldığı sergi, 17 Mayıs'a kadar ziyarete açık olacak. Ayrıca sergi süresince kayıt yaptıranlar, belirlenen etkinlik günlerinde çömlekçi çarkı deneyimleyebilecek.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı Çiğdem Eroğlu'nun "İç içe" seramik sergisi, Kartepe'de izlenime sunuldu.

Kartepe Sanat Evi'nde açılan sergi, Anadolu'nun iç içe geçmiş kültürel zenginliklerini geçmişten bugüne taşıyan seramik sanatıyla ifade etmeyi amaçlıyor.

Serginin açılışına, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz ve sanatseverler katıldı.

Seramik sanatçısı Eroğlu, Filiz'e kendi yaptığı bir vazoyu hediye etti.

Farklı zaman dilimlerini, formları ve teknikleri birleştiren vazo ve küp gibi 45 eserin yer aldığı sergi, 17 Mayıs'a kadar ziyarete açık olacak.

Ayrıca sergi süresince kayıt yaptıranlar, belirlenen etkinlik günlerinde çömlekçi çarkı deneyimleyebilecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.