Iğdırlılar Uğurlu Ailesini yalnız bırakmadı

Darıca 12.08.2022 - 10:13, Güncelleme: 12.08.2022 - 10:13
 

Iğdırlılar Uğurlu Ailesini yalnız bırakmadı

Yıllar sonra Pendik’te cesedi bulunan Iğdırlı İşadamı Tekin Uğurlu (44) Pendik Esenyalı’da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Marmara Iğdırlılar Federasyon Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Pendik’te yaklaşık 5 yıl önce alacak verecek meselesi nedeniyle arkadaşıyla tartışan ve sonra kaybolan Tekin Uğurlu’nun -cesedi, parçalanıp 3 torba halinde toprağa gömülü halde boş bir arazide bulunmuştu. Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) üyesi 2 çocuk babası olan Tekin Uğurlu için Pendik Esenyalı Mevlana Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, katılan ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Törende taziyeleri Tekin Uğurlu’nun eşi ve çocukları kabul etti. Ayakta durmakta güçlük geçen acılı eşi Özden Uğurlu, “Hepimiz çok acılıyız. Acımız daha da katlanmış vaziyette. Çünkü cenazemizin yarısı var yarısı yok. Bunu yapan o vicdansız geri kalan yarısını nereye koymuş bilmiyorum. Rica ediyorum devletimden. Cenazemin geri kalanını bulunmasını istiyorum. Kim ilgilenecek bilmiyorum ama tek dileğim geri kalanların da bu toprağın altında bütünleşmesi. Rica ediyorum hepinizden. Cenazem yarım burada benim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uğurlu’nun cenazesi, Tuzla Aydıntepe Mezarlığı’na defnedildi. IĞDIRLILAR YALNIZ BIRAKMADI  Cenazeye Marmara Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım ile çok sayıda Iğdırlı dernek başkanı ve yöneticileri de katıldı. Uğurlu ailesine başsağlığı dileklerini ileten Marmara Iğdırlılar Federasyon Başkanı Nihat Yıldırım; “Genç yaşta bir hemşehrimizin bu şekilde öldürülmesi bizi de derinden üzdü. Tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi. Cenazeye katılan çok sayıda Iğdırlı Dernek başkanları da aileye ve sevenlerine başsağlığı dileklerini ileterek olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler. 
Yıllar sonra Pendik’te cesedi bulunan Iğdırlı İşadamı Tekin Uğurlu (44) Pendik Esenyalı’da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Marmara Iğdırlılar Federasyon Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Pendik’te yaklaşık 5 yıl önce alacak verecek meselesi nedeniyle arkadaşıyla tartışan ve sonra kaybolan Tekin Uğurlu’nun -cesedi, parçalanıp 3 torba halinde toprağa gömülü halde boş bir arazide bulunmuştu. Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) üyesi 2 çocuk babası olan Tekin Uğurlu için Pendik Esenyalı Mevlana Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, katılan ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Törende taziyeleri Tekin Uğurlu’nun eşi ve çocukları kabul etti.

Ayakta durmakta güçlük geçen acılı eşi Özden Uğurlu, “Hepimiz çok acılıyız. Acımız daha da katlanmış vaziyette. Çünkü cenazemizin yarısı var yarısı yok. Bunu yapan o vicdansız geri kalan yarısını nereye koymuş bilmiyorum. Rica ediyorum devletimden. Cenazemin geri kalanını bulunmasını istiyorum. Kim ilgilenecek bilmiyorum ama tek dileğim geri kalanların da bu toprağın altında bütünleşmesi. Rica ediyorum hepinizden. Cenazem yarım burada benim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uğurlu’nun cenazesi, Tuzla Aydıntepe Mezarlığı’na defnedildi.
IĞDIRLILAR YALNIZ BIRAKMADI 
Cenazeye Marmara Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım ile çok sayıda Iğdırlı dernek başkanı ve yöneticileri de katıldı. Uğurlu ailesine başsağlığı dileklerini ileten Marmara Iğdırlılar Federasyon Başkanı Nihat Yıldırım; “Genç yaşta bir hemşehrimizin bu şekilde öldürülmesi bizi de derinden üzdü. Tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi. Cenazeye katılan çok sayıda Iğdırlı Dernek başkanları da aileye ve sevenlerine başsağlığı dileklerini ileterek olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.