19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İl Başkanı duyurdu, ilçe başkanı istifa etti

Kocaeli 07.05.2024 - 16:21, Güncelleme: 07.05.2024 - 16:21
 

İl Başkanı duyurdu, ilçe başkanı istifa etti

31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı bugün dikkat çeken bir açıklama yapmış, ilçe ve teşkilatlarda değişiklikler yapılacağını duyurmuştu

Bilindiği üzere, İyi Parti’nin büyük kurultayı geçtiğimiz nisan ayında gerçekleştirilmiş ve yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu olmuştu. İyi Parti’de yeni genel başkanın seçilmesinin ardından değişim çalışmaları da başladı. İşte bu kapsamda, Kocaeli İl Başkanlığı da önümüzdeki günlerde İl ve İlçe teşkilatlarında başkan ve yönetimlerin değişeceğine ilişkin bir açıklama yaptı. SONER YUSUFOĞLU İyi Parti İl Başkanlığının bu açıklamasının hemen ardından ise Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, değişim çalışmalarını kolaylaştırmak için istifa ettiğini belirten Yusufoğlu, şunlar söyledi: “31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları sonrasında partimizde bir değişim kararı alınmış. Başta Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER olmak üzere tüm parti yönetim organlarında değişimler yaşanmıştır. CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK Öncelikle olağanüstü genel kurulumuzda Genel Başkanlığa seçilen Sn. Musavvat DERVİŞOĞLU’nu kutluyor. Yeni görevinin tüm partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçim sürecinde Sn. İsmail AYNACI’nın belediye başkan adaylığını açıklamasının sonrasında beni bu göreve layık gören yönetim kuruluna tekrar teşekkür ediyorum. Seçim sürecince canla başla çalışan tüm ekibime tekrar tekrar teşekkür ediyorum. ÇALIŞMALARINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN… Genel Başkan değişimi ve yönetim kadrolarındaki değişimden hemen sonra Kocaeli il Başkanının basın ve sosyal medya yolu ile bazı ilçelerde değişim ve yeniden yapılanmaya gidileceği yönündeki açıklamalarına istinaden, çalışmalarını kolaylaştırmak için bugün tarihi ile İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı göverimden istifa ediyorum. Bu süreçte benimle olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, değerli İYİ parti gönüllülerine tekrar teşekkür ediyorum.”  
31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı bugün dikkat çeken bir açıklama yapmış, ilçe ve teşkilatlarda değişiklikler yapılacağını duyurmuştu

Bilindiği üzere, İyi Parti’nin büyük kurultayı geçtiğimiz nisan ayında gerçekleştirilmiş ve yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu olmuştu. İyi Parti’de yeni genel başkanın seçilmesinin ardından değişim çalışmaları da başladı. İşte bu kapsamda, Kocaeli İl Başkanlığı da önümüzdeki günlerde İl ve İlçe teşkilatlarında başkan ve yönetimlerin değişeceğine ilişkin bir açıklama yaptı.

SONER YUSUFOĞLU

İyi Parti İl Başkanlığının bu açıklamasının hemen ardından ise Gölcük İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, değişim çalışmalarını kolaylaştırmak için istifa ettiğini belirten Yusufoğlu, şunlar söyledi:
“31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları sonrasında partimizde bir değişim kararı alınmış. Başta Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER olmak üzere tüm parti yönetim organlarında değişimler yaşanmıştır.

CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK

Öncelikle olağanüstü genel kurulumuzda Genel Başkanlığa seçilen Sn. Musavvat DERVİŞOĞLU’nu kutluyor. Yeni görevinin tüm partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Seçim sürecinde Sn. İsmail AYNACI’nın belediye başkan adaylığını açıklamasının sonrasında beni bu göreve layık gören yönetim kuruluna tekrar teşekkür ediyorum. Seçim sürecince canla başla çalışan tüm ekibime tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

ÇALIŞMALARINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN…

Genel Başkan değişimi ve yönetim kadrolarındaki değişimden hemen sonra Kocaeli il Başkanının basın ve sosyal medya yolu ile bazı ilçelerde değişim ve yeniden yapılanmaya gidileceği yönündeki açıklamalarına istinaden, çalışmalarını kolaylaştırmak için bugün tarihi ile İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı göverimden istifa ediyorum. Bu süreçte benimle olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, değerli İYİ parti gönüllülerine tekrar teşekkür ediyorum.”

 

İl Başkanı duyurdu, ilçe başkanı istifa etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.