İlçe eski Başkanı İYİ Parti’nin Darıca adayı

Kocaeli 20.01.2024 - 14:59, Güncelleme: 20.01.2024 - 14:59
 

İlçe eski Başkanı İYİ Parti’nin Darıca adayı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın 2024 yerel seçimlerinde Gebze İlçe eski Başkanı Özhan Aşkın Öztürk’ü Darıca’dan göstereceği öğrenildi

6 ilçe belediye başkan adayını önümüzdeki hafta açıklamaya hazırlanan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda Darıca ilçesi de kesinleşti. İYİ Parti’nin Darıca’da 28. Dönem Milletvekili Adayı Özhan Aşkın’ı aday göstereceği öğrenildi. ÖZHAN AŞKIN ÖZTÜRK KİMDİR?  1974 Gebze doğumlu olan mimar Özhan Aşkın Öztürk, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. İYİ Parti Gebze İlçe eski Başkanı olan Öztürk, 28. Dönem Kocaeli Milletvekili adayı olmuştu. Öztürk, evli ve 1 çocuk babası.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın 2024 yerel seçimlerinde Gebze İlçe eski Başkanı Özhan Aşkın Öztürk’ü Darıca’dan göstereceği öğrenildi

6 ilçe belediye başkan adayını önümüzdeki hafta açıklamaya hazırlanan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda Darıca ilçesi de kesinleşti. İYİ Parti’nin Darıca’da 28. Dönem Milletvekili Adayı Özhan Aşkın’ı aday göstereceği öğrenildi.

ÖZHAN AŞKIN ÖZTÜRK KİMDİR? 

1974 Gebze doğumlu olan mimar Özhan Aşkın Öztürk, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. İYİ Parti Gebze İlçe eski Başkanı olan Öztürk, 28. Dönem Kocaeli Milletvekili adayı olmuştu. Öztürk, evli ve 1 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.