İLİM’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Darıca 22.04.2017 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İLİM’DE 23 NİSAN COŞKUSU

    97’ncisini kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özel İlim İlkokul-Ortaokul öğrencilerinin hazırladıkları etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen tören Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yedinci sınıf öğrencisi Betül Erdem’in sunduğu programda, şiirler okundu, dans gösterileri ve jimnastik gösterisi yapıldı, ilkokul çocuklarının hazırladığı işaret dili ile şarkılar söylendi, folklor gösterisi yapıldı. Son olarak müzik öğretmenleri Zafer Acar ve Murat Koban eşliğinde gitar ve bağlama dinletisi ve tüm öğrencilerin yer aldığı koro ilgiyle izlendi. Okul Müdürü Halil Bulut ‘’ Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Bayrak ve Millet sevgisini güçlendirmeli, ileride ülkesini seven ve sahip çıkan, okuyan, sorgulayan ve çağdaş bireyler olmaları için okul ve aileler olarak elimizden geleni yapmalıyız. 23 Nisan aydınlığa çıktığımız gündür, bu günün önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutluyorum ‘’dedi.

 

 

97’ncisini kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özel İlim İlkokul-Ortaokul öğrencilerinin hazırladıkları etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen tören Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yedinci sınıf öğrencisi Betül Erdem’in sunduğu programda, şiirler okundu, dans gösterileri ve jimnastik gösterisi yapıldı, ilkokul çocuklarının hazırladığı işaret dili ile şarkılar söylendi, folklor gösterisi yapıldı. Son olarak müzik öğretmenleri Zafer Acar ve Murat Koban eşliğinde gitar ve bağlama dinletisi ve tüm öğrencilerin yer aldığı koro ilgiyle izlendi.

Okul Müdürü Halil Bulut ‘’ Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Bayrak ve Millet sevgisini güçlendirmeli, ileride ülkesini seven ve sahip çıkan, okuyan, sorgulayan ve çağdaş bireyler olmaları için okul ve aileler olarak elimizden geleni yapmalıyız. 23 Nisan aydınlığa çıktığımız gündür, bu günün önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutluyorum ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.