‘İlk kez GTÜ’de teşkilat kurduk’

Gebze 14.06.2024 - 17:28, Güncelleme: 14.06.2024 - 17:28
 

‘İlk kez GTÜ’de teşkilat kurduk’

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, gazetemizi ziyaret ederek Kurban Bayramı’mızı kutladı. Özdemir, ziyarette yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “Gebze Teknik Üniversitesi’nde hiç teşkilatımız olmamıştı. Bunu başardık ve 45 kişilik bir mühendislik grubu teşkilatı kurduk” dedi

Geçtiğimiz hafta MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulunan Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, ziyaretin detaylarını anlattı. Özdemir, “Kocaeli ile ilgili malumatlarımızı verdik, programlarımızı anlattık. Gençlik üzerinde yapmış olduğumuz projelerimizi, seçim döneminde yapılan çalışmaları detaylıca anlattık. “Spora ve sanata evet, uyuşturucuya hayır” adı altında yapmış olduğumuz projelerimizi anlattık. Kendisi çok memnun kaldı. Liderimize Çayırova Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan NFT bir tabloyu hediye ettik. Bu tablodan sadece bir tane var. Onun cüzdanını Ülkü Ocakları olarak biz alıp liderimize teslim ettik. ‘İLK KEZ GTÜ’DE TEŞKİLAT KURDUK’ Gebze Teknik Üniversitesi’nde hiç teşkilatımız olmamıştı. İlk göreve geldiğimizde bu durum kafama taktığım projelerden biriydi. O projemizi gerçekleştirdik ve 45 kişilik bir mühendislik grubumuz var. BAYKAR’a 3 proje verdik. Teknofest’te Allah nasip ederse 2 projemiz yarışacak. ‘GENÇLERİ UYUŞTURUCUDAN KORUDUK, KORUYACAĞIZ’ Çalışmalardan ve projelerinden bahseden Özdemir, “Sancağı devraldığımız günden beri liderimize layık olmak için çalışıyoruz. Kocaeli’deki vatandaşlarımıza ulaşarak ülkü ve ideallerimizi anlattık. Gençleri uyuşturucudan koruduk, koruyacağız. Gençleri sanata, spora, eğitime yönlendiriyoruz. Alnımız ak, yüzümüz pak” dedi. Soldan sağa: Sadun Çetin, Abdülkadir Özdemir ve Nurettin Kolaylı
Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, gazetemizi ziyaret ederek Kurban Bayramı’mızı kutladı. Özdemir, ziyarette yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “Gebze Teknik Üniversitesi’nde hiç teşkilatımız olmamıştı. Bunu başardık ve 45 kişilik bir mühendislik grubu teşkilatı kurduk” dedi

Geçtiğimiz hafta MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulunan Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, ziyaretin detaylarını anlattı. Özdemir, “Kocaeli ile ilgili malumatlarımızı verdik, programlarımızı anlattık. Gençlik üzerinde yapmış olduğumuz projelerimizi, seçim döneminde yapılan çalışmaları detaylıca anlattık. “Spora ve sanata evet, uyuşturucuya hayır” adı altında yapmış olduğumuz projelerimizi anlattık. Kendisi çok memnun kaldı. Liderimize Çayırova Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan NFT bir tabloyu hediye ettik. Bu tablodan sadece bir tane var. Onun cüzdanını Ülkü Ocakları olarak biz alıp liderimize teslim ettik.

‘İLK KEZ GTÜ’DE TEŞKİLAT KURDUK’

Gebze Teknik Üniversitesi’nde hiç teşkilatımız olmamıştı. İlk göreve geldiğimizde bu durum kafama taktığım projelerden biriydi. O projemizi gerçekleştirdik ve 45 kişilik bir mühendislik grubumuz var. BAYKAR’a 3 proje verdik. Teknofest’te Allah nasip ederse 2 projemiz yarışacak.

‘GENÇLERİ UYUŞTURUCUDAN KORUDUK, KORUYACAĞIZ’

Çalışmalardan ve projelerinden bahseden Özdemir, “Sancağı devraldığımız günden beri liderimize layık olmak için çalışıyoruz. Kocaeli’deki vatandaşlarımıza ulaşarak ülkü ve ideallerimizi anlattık. Gençleri uyuşturucudan koruduk, koruyacağız. Gençleri sanata, spora, eğitime yönlendiriyoruz. Alnımız ak, yüzümüz pak” dedi.

‘İlk kez GTÜ’de teşkilat kurduk’

Soldan sağa: Sadun Çetin, Abdülkadir Özdemir ve Nurettin Kolaylı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.