İlk uçuş Kocaeli’nden Trabzon’a

Kocaeli 11.07.2021 - 12:29, Güncelleme: 11.07.2021 - 12:29
 

İlk uçuş Kocaeli’nden Trabzon’a

İlk uçuş Kocaeli’nden Trabzon’a

16 aydır tarifeli seferlere kapalı olan Cengiz Topel Havalimanında uçuşlar yeniden başladı. Koronavirüs tedbirleri sonrası geçtiğimiz yıl mart ayı sonundan uçuşlar bazı merkezlerin dışında durdurulmuştu. Daha önce çeşitli sebepler nedeni ile kapanan Cengiz Topel Havalimanı bu kez koronavirüs salgını nedeniyle kapanmıştı. Cengiz Topel Havalimanı’ndan yapılan tüm uçuşlar durdurulmuştu. Uzun bir sürenin ardından Cengiz Topel Havalimanı’ndan uçuşlar bugün başladı. UÇUŞLAR BAŞLADI Cengiz Topel Havalimanı’ndan Trabzon uçuşları bugün itibarıyla başladı. Kocaeli’nden ilk uçak saat 10.05’te havalanarak Trabzon’a doğru yola çıktı.
İlk uçuş Kocaeli’nden Trabzon’a

16 aydır tarifeli seferlere kapalı olan Cengiz Topel Havalimanında uçuşlar yeniden başladı. Koronavirüs tedbirleri sonrası geçtiğimiz yıl mart ayı sonundan uçuşlar bazı merkezlerin dışında durdurulmuştu. Daha önce çeşitli sebepler nedeni ile kapanan Cengiz Topel Havalimanı bu kez koronavirüs salgını nedeniyle kapanmıştı. Cengiz Topel Havalimanı’ndan yapılan tüm uçuşlar durdurulmuştu. Uzun bir sürenin ardından Cengiz Topel Havalimanı’ndan uçuşlar bugün başladı.

UÇUŞLAR BAŞLADI

Cengiz Topel Havalimanı’ndan Trabzon uçuşları bugün itibarıyla başladı. Kocaeli’nden ilk uçak saat 10.05’te havalanarak Trabzon’a doğru yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.