Gebze’ye 150 ton patates dağıtılacak

Gebze 18.04.2021 - 12:58, Güncelleme: 18.04.2021 - 12:58
 

Gebze’ye 150 ton patates dağıtılacak

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından satın alınarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 70 ton patatesin Gebze’ye ulaştığını bildirerek dağıtımına başlandığını söyledi.

Gebze Kaymakamlığı koordinesinde; Gebze Belediyesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının çalışanları ile sivil toplum kuruluşlarından (Kızılay Darıca Şubesi, MÜSİAD, GİRİB (Giresun İşadamları ve Bürokratları Derneği), Genç Trabzonlular Derneği,  Hayrat İnsani Yardım Derneği, Gebze Trabzonsporlular Derneği ) oluşturulan ekipler ile yapılan dağıtımlarla patatesler Gebzelilerin adreslerine dün teslim edilmeye başlandı. 40 EKİP OLUŞTURULDU Gebze’ye toplam 150 ton patates geleceğini ve tamamının en kısa sürede ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağını söyleyen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemize ulaştırılan 70 ton patatesten 40 tonunu bugün vatandaşlarımızın adreslerine teslim ettik. Önceden belirlediğimiz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızda kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerimize patateslerin biran önce ulaştırılabilmesi için 35-40 ekip oluşturduk. Ekiplerimiz bugün erken saatlerden itibaren dağıtıma başladı. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen yetkililere teşekkürlerimizi sunuyorum. 500 BİN TL NAKDİ YARDIM Mübarek Ramazan ayında Gebze Kaymakamlığı olarak Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatı ile gönderilen ve Kaymakamlığımıza temin edilen 2 bin gıda kolisi, 900 adet alışveriş çekinin tamamına yakını bir hafta içinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Önümüzdeki hafta içerisinde ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız imkanları ile 500 bin TL nakit yardımı yapılacaktır. Pandeminin yaşandığı bu zor süreçte vatandaşlarımıza Ramazan ayında bir nebzede olsa yardım edebilmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bu vesileyle tüm Gebzeli hemşerilerimizin Mübarek Ramazan’ını tebrik ediyorum.” Dağıtımı gerçekleştiren personellere teşekkür eden Kaymakam Güler çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından satın alınarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 70 ton patatesin Gebze’ye ulaştığını bildirerek dağıtımına başlandığını söyledi.

Gebze Kaymakamlığı koordinesinde; Gebze Belediyesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının çalışanları ile sivil toplum kuruluşlarından (Kızılay Darıca Şubesi, MÜSİAD, GİRİB (Giresun İşadamları ve Bürokratları Derneği), Genç Trabzonlular Derneği,  Hayrat İnsani Yardım Derneği, Gebze Trabzonsporlular Derneği ) oluşturulan ekipler ile yapılan dağıtımlarla patatesler Gebzelilerin adreslerine dün teslim edilmeye başlandı.

40 EKİP OLUŞTURULDU

Gebze’ye toplam 150 ton patates geleceğini ve tamamının en kısa sürede ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağını söyleyen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemize ulaştırılan 70 ton patatesten 40 tonunu bugün vatandaşlarımızın adreslerine teslim ettik. Önceden belirlediğimiz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızda kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerimize patateslerin biran önce ulaştırılabilmesi için 35-40 ekip oluşturduk. Ekiplerimiz bugün erken saatlerden itibaren dağıtıma başladı. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen yetkililere teşekkürlerimizi sunuyorum.

500 BİN TL NAKDİ YARDIM

Mübarek Ramazan ayında Gebze Kaymakamlığı olarak Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatı ile gönderilen ve Kaymakamlığımıza temin edilen 2 bin gıda kolisi, 900 adet alışveriş çekinin tamamına yakını bir hafta içinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Önümüzdeki hafta içerisinde ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız imkanları ile 500 bin TL nakit yardımı yapılacaktır. Pandeminin yaşandığı bu zor süreçte vatandaşlarımıza Ramazan ayında bir nebzede olsa yardım edebilmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bu vesileyle tüm Gebzeli hemşerilerimizin Mübarek Ramazan’ını tebrik ediyorum.” Dağıtımı gerçekleştiren personellere teşekkür eden Kaymakam Güler çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.