Parklar güzel çöpler ise çok kötü(!)

Gebze 25.05.2021 - 10:28, Güncelleme: 25.05.2021 - 10:28
 

Parklar güzel çöpler ise çok kötü(!)

Gebze’de bulunan bazı parkların hoş olmayan görüntüsü görenlerin tepkisini çekiyor. Bazı çocuk parklarının çöplerle dolu hali görenleri üzerken çöp kutularının toplanmamış olması dikkatten kaçmıyor. Gebzeliler, parklar konusunda yetkililerin biraz daha dikkatli olmasını istiyorlar.

Gebze’deki birçok çocuk parkı binlerce vatandaşa hizmet veriyor. Çocuklarıyla beraber parklarda zaman geçiren ve stres atan Gebzeliler parklar konusunda oldukça memnun durumdalar. Ancak memnun olmadıkları bir şey var ki o da bazı parklardaki çöplerin toplanmamış olması. Bazı çocuk parklarının çöplerle dolu hali görenleri üzerken çöp kutularının toplanmamış olması dikkatten kaçmıyor. Etrafa yayılan çöpler kötü görüntü yaratırken özellikle salgın döneminde hiç hoş olmayan bir görüntüyü de ne yazık ki beraberinde getiriyor. HER PARKIN SORUNU BAŞKA Parklar konusunda yetkililerin biraz daha dikkatli olmasını isteyen vatandaşlar yetkilileri uyardılar. Parklar konusunda daha fazla temizlik çalışması yapılması gerektiğini kaydeden Gebzeliler, “Park çalışmaları güzel, memnunuz. Ancak parklar yapıldıktan sonra sürekli kontrol edilmeleri gerekiyor. Bazı parkların levhaları kırık, uzun zamandır takılmıyor. Mesele Necip Fazıl Kısakürek Parkının bir seneyi aşkın zamandır bir levhası yok. Bazı parkların akşam saatlerinde güvenlik sorunu var. Kimisi de ne yazık ki temizlik anlamında sıkıntılar yaşıyor. Bu konularda Gebze Belediyesi daha fazla mesai harcarsa herkes daha mutlu olacaktır” yorumunu yaptılar. 
Gebze’de bulunan bazı parkların hoş olmayan görüntüsü görenlerin tepkisini çekiyor. Bazı çocuk parklarının çöplerle dolu hali görenleri üzerken çöp kutularının toplanmamış olması dikkatten kaçmıyor. Gebzeliler, parklar konusunda yetkililerin biraz daha dikkatli olmasını istiyorlar.

Gebze’deki birçok çocuk parkı binlerce vatandaşa hizmet veriyor. Çocuklarıyla beraber parklarda zaman geçiren ve stres atan Gebzeliler parklar konusunda oldukça memnun durumdalar. Ancak memnun olmadıkları bir şey var ki o da bazı parklardaki çöplerin toplanmamış olması. Bazı çocuk parklarının çöplerle dolu hali görenleri üzerken çöp kutularının toplanmamış olması dikkatten kaçmıyor. Etrafa yayılan çöpler kötü görüntü yaratırken özellikle salgın döneminde hiç hoş olmayan bir görüntüyü de ne yazık ki beraberinde getiriyor.

HER PARKIN SORUNU BAŞKA

Parklar konusunda yetkililerin biraz daha dikkatli olmasını isteyen vatandaşlar yetkilileri uyardılar. Parklar konusunda daha fazla temizlik çalışması yapılması gerektiğini kaydeden Gebzeliler, “Park çalışmaları güzel, memnunuz. Ancak parklar yapıldıktan sonra sürekli kontrol edilmeleri gerekiyor. Bazı parkların levhaları kırık, uzun zamandır takılmıyor. Mesele Necip Fazıl Kısakürek Parkının bir seneyi aşkın zamandır bir levhası yok. Bazı parkların akşam saatlerinde güvenlik sorunu var. Kimisi de ne yazık ki temizlik anlamında sıkıntılar yaşıyor. Bu konularda Gebze Belediyesi daha fazla mesai harcarsa herkes daha mutlu olacaktır” yorumunu yaptılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.