CHP’li Aktaş; “Duvarın altında kaldınız, haberiniz yok”

Siyaset 27.05.2021 - 09:50, Güncelleme: 27.05.2021 - 09:50
 

CHP’li Aktaş; “Duvarın altında kaldınız, haberiniz yok”

Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan bir personelin, yardıma muhtaç vatandaşlar ile dalga geçtiği videosuna CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş tepki gösterdi.

Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan bir personelin, yardıma muhtaç vatandaşlar ile dalga geçtiği videosu gündeme bomba gibi düştü. Skandalın ortaya çıkmasının ardından belediyeden yapılan açıklamada, Fatma Yüksel'in işine son verildiği ve hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. “ŞARLATANLARIN GERÇEK YÜZLERİ BU” Konuya tepki gösterenler çığ gibi artarken bir tepki de CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’tan geldi. Sosyal medya sayfasından bir açıklama yapan Başkan Aktaş, “Ahlaksızlık başka bir iştir;  eşarpla, inançla, İslam'la alakası olmayan bu şarlatanların gerçek yüzleri bu maalesef. Önce yardıma muhtaç kitleler yaratıldı sonra onlarla dalga geçen bu müsvedde güruh. AKAPE’li Başakşehir Belediyesi sosyal yardımlaşma birimi yazıklar olsun size. O duvar yıkıldı altında kaldınız haberiniz yok” ifadesini kullanarak duruma tepkisini dile getirdi.
Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan bir personelin, yardıma muhtaç vatandaşlar ile dalga geçtiği videosuna CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş tepki gösterdi.

Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan bir personelin, yardıma muhtaç vatandaşlar ile dalga geçtiği videosu gündeme bomba gibi düştü. Skandalın ortaya çıkmasının ardından belediyeden yapılan açıklamada, Fatma Yüksel'in işine son verildiği ve hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

“ŞARLATANLARIN GERÇEK YÜZLERİ BU”

Konuya tepki gösterenler çığ gibi artarken bir tepki de CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’tan geldi. Sosyal medya sayfasından bir açıklama yapan Başkan Aktaş, “Ahlaksızlık başka bir iştir;  eşarpla, inançla, İslam'la alakası olmayan bu şarlatanların gerçek yüzleri bu maalesef. Önce yardıma muhtaç kitleler yaratıldı sonra onlarla dalga geçen bu müsvedde güruh. AKAPE’li Başakşehir Belediyesi sosyal yardımlaşma birimi yazıklar olsun size. O duvar yıkıldı altında kaldınız haberiniz yok” ifadesini kullanarak duruma tepkisini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.