Darıca Final, kurumsal anlaşmaları sürdürüyor!

Eğitim 09.06.2021 - 16:21, Güncelleme: 09.06.2021 - 16:21
 

Darıca Final, kurumsal anlaşmaları sürdürüyor!

Darıca Final, kurumsal anlaşmaları sürdürüyor!

Darıca Final Okulları, başlattığı kurumsal anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek TÜBİTAK TEZ-KOP iş Sendikası Gebze Şubesi ile protokol imzaladı. Darıca Final Okulları, başlattığı kurumsal anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. TÜBİTAK TEZ-KOP iş Sendikası Gebze Şubesi ile protokol imzalayan Darıca Final Okulları yönetimi protokol kapsamında sendikaya kayıtlı üye velilerin çocuklarına eğitim indirimi sağlayacak. Protokol törenine Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ramazanoğlu ile Ortaokul Müdürü Murat Zengin ve TEZ-KOP iş Sendikası Gebze Şube Başkanı Engin Şimşek katıldı. Protokol anlaşması sonrası kısa bir açıklama yapan Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ramazanoğlu, kurumsal anlaşmaların süreceğini söyleyerek, Şimşek’in misafirliğinde yapılan görüşmenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diledi.
Darıca Final, kurumsal anlaşmaları sürdürüyor!

Darıca Final Okulları, başlattığı kurumsal anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek TÜBİTAK TEZ-KOP iş Sendikası Gebze Şubesi ile protokol imzaladı.

Darıca Final Okulları, başlattığı kurumsal anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. TÜBİTAK TEZ-KOP iş Sendikası Gebze Şubesi ile protokol imzalayan Darıca Final Okulları yönetimi protokol kapsamında sendikaya kayıtlı üye velilerin çocuklarına eğitim indirimi sağlayacak. Protokol törenine Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ramazanoğlu ile Ortaokul Müdürü Murat Zengin ve TEZ-KOP iş Sendikası Gebze Şube Başkanı Engin Şimşek katıldı. Protokol anlaşması sonrası kısa bir açıklama yapan Darıca Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ramazanoğlu, kurumsal anlaşmaların süreceğini söyleyerek, Şimşek’in misafirliğinde yapılan görüşmenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.