“Şiddet kime yapılırsa yapılsın hoş değil”

Siyaset 22.06.2021 - 09:45, Güncelleme: 22.06.2021 - 09:45
 

“Şiddet kime yapılırsa yapılsın hoş değil”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gazetemize konuştu. Başkan Çetinkaya, “şiddet kime olursa olsun asla hoş değil, diyerek “İzmir’de HDP binasına yapılan saldırıyı ve Ağrı Patnos’taki AK Parti binasına yapılan saldırıyı kınıyorum” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Şiddet kime yapılırsa yapılsın hoş değil, şiddetin açıklaması, mantığı olmaz, olmamalı. Şiddetle hiçbir yol yürünmez, şiddet hiçbir şeyi çözmez. HDP İzmir binasına yapılan saldırıyı kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a rahmet diliyorum, ailesine baş sağlığı diliyorum, ayrıca Ağrı'nın Patnos ilçesinde bulunan AK Parti binasına yönelik saldırıyı da kınıyorum, şiddet kime olursa olsun asla hoş değil” şeklinde konuştu. Çetinkaya şiddetin hiç bir şeyi çözmeyeceğini ifade etti. İKİ AY BOYUNCA DEVAM EDECEK Geçim ittifakı çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Çetinkaya, “Vatandaşımıza evdeki tencerenin kaynamadığını anlatıyoruz, anlıyorlar, anlayacaklar. Her gün Darıca’da bir yerde olacağız. Çalışmalarımıza başladık, vatandaşımız olumlu dönüşler yapıyor. Bizler de memnunuz, tek tek konuşuyor ülke durumunu anlatıyoruz. Geçim ittifakı çalışmamız iki ay devam edecek, Darıcalılarla tek tek konuşacağız. Onlarla bir arada olacağız. Seçim varmış gibi çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz, inşallah güzel şeyler olacak. Ben de bizzat çalışmalarda yer alacağız” dedi.
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gazetemize konuştu. Başkan Çetinkaya, “şiddet kime olursa olsun asla hoş değil, diyerek “İzmir’de HDP binasına yapılan saldırıyı ve Ağrı Patnos’taki AK Parti binasına yapılan saldırıyı kınıyorum” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Şiddet kime yapılırsa yapılsın hoş değil, şiddetin açıklaması, mantığı olmaz, olmamalı. Şiddetle hiçbir yol yürünmez, şiddet hiçbir şeyi çözmez. HDP İzmir binasına yapılan saldırıyı kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a rahmet diliyorum, ailesine baş sağlığı diliyorum, ayrıca Ağrı'nın Patnos ilçesinde bulunan AK Parti binasına yönelik saldırıyı da kınıyorum, şiddet kime olursa olsun asla hoş değil” şeklinde konuştu. Çetinkaya şiddetin hiç bir şeyi çözmeyeceğini ifade etti.

İKİ AY BOYUNCA DEVAM EDECEK

Geçim ittifakı çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Çetinkaya, “Vatandaşımıza evdeki tencerenin kaynamadığını anlatıyoruz, anlıyorlar, anlayacaklar. Her gün Darıca’da bir yerde olacağız. Çalışmalarımıza başladık, vatandaşımız olumlu dönüşler yapıyor. Bizler de memnunuz, tek tek konuşuyor ülke durumunu anlatıyoruz. Geçim ittifakı çalışmamız iki ay devam edecek, Darıcalılarla tek tek konuşacağız. Onlarla bir arada olacağız. Seçim varmış gibi çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz, inşallah güzel şeyler olacak. Ben de bizzat çalışmalarda yer alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.