CHP’li Koç, yeni doğan torunu için 50 adet fidan bağışlayacak!

Siyaset 09.08.2021 - 12:04, Güncelleme: 09.08.2021 - 12:04
 

CHP’li Koç, yeni doğan torunu için 50 adet fidan bağışlayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç’un torunu Ali Yekta dünyaya geldi. Torununun gelişini sosyal medya hesabından duyuran CHP’li Koç, minik Ali Yekta için 50 adet gelişmiş yaşta fidan bağışlayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, dede oldu. Meclis Üyesinin kızı Sinem Koç Eren ve damadı Can Eren bebekleri Ali Yekta’yı kucağına almanın mutluluğunu yaşarken, dede olmanın sevincini sosyal medya hesabından dostlarına duyuran CHP’li Koç’a paylaşımının ardından çok sayıda partili tebrik mesajları gönderdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, sosyal medya hesabından dedelik sevincini şu söylerle paylaştı; “Kızımız Sinem ve oğlumuz Can'ın biricik bebekleri Ali Yekta torunumun, ailemize katılışının sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.” TORUNU ALİ YEKTA ADINA FİDAN BAĞIŞLAYACAK “Dedesi olarak bu heyecanımızı; ülkemizin dört bir yanında küle dönmüş, akciğerlerimizi yeniden yeşertmek, torunlarımızın ve gelecek nesillerimizin nefes almasına azda olsa katkı sunmak için, 50 adet gelişmiş yaşta fidanımızı doğayla buluşturmak adına; istişare edeceğim bir orman işletmesine veya ağaçlandırma yapacak bir belediyemize; torunum Ali Yekta adına bağışlayacağım. İnşallah yurttaş olarak el birliği ile tahrip olan doğamızı, doğada var olan eko sistemi yeniden yeşertiriz. Ali’cik; Bahtın açık olsun, yaşamın boyu umutlarının gerçeğe dönüşeceği, sağlıklı, musmutlu bir geleceğin olur inşallah...”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç’un torunu Ali Yekta dünyaya geldi. Torununun gelişini sosyal medya hesabından duyuran CHP’li Koç, minik Ali Yekta için 50 adet gelişmiş yaşta fidan bağışlayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, dede oldu. Meclis Üyesinin kızı Sinem Koç Eren ve damadı Can Eren bebekleri Ali Yekta’yı kucağına almanın mutluluğunu yaşarken, dede olmanın sevincini sosyal medya hesabından dostlarına duyuran CHP’li Koç’a paylaşımının ardından çok sayıda partili tebrik mesajları gönderdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, sosyal medya hesabından dedelik sevincini şu söylerle paylaştı; “Kızımız Sinem ve oğlumuz Can'ın biricik bebekleri Ali Yekta torunumun, ailemize katılışının sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.”

TORUNU ALİ YEKTA ADINA FİDAN BAĞIŞLAYACAK

“Dedesi olarak bu heyecanımızı; ülkemizin dört bir yanında küle dönmüş, akciğerlerimizi yeniden yeşertmek, torunlarımızın ve gelecek nesillerimizin nefes almasına azda olsa katkı sunmak için, 50 adet gelişmiş yaşta fidanımızı doğayla buluşturmak adına; istişare edeceğim bir orman işletmesine veya ağaçlandırma yapacak bir belediyemize; torunum Ali Yekta adına bağışlayacağım. İnşallah yurttaş olarak el birliği ile tahrip olan doğamızı, doğada var olan eko sistemi yeniden yeşertiriz. Ali’cik; Bahtın açık olsun, yaşamın boyu umutlarının gerçeğe dönüşeceği, sağlıklı, musmutlu bir geleceğin olur inşallah...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.