“Şoförlerin eksikleri giderilecek!”

Siyaset 09.08.2021 - 17:36, Güncelleme: 09.08.2021 - 17:36
 

“Şoförlerin eksikleri giderilecek!”

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik’e geçtiğimiz hafta sonu vefat eden annesi için taziye ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik’i ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak geçtiğimiz hafta sonu vefat eden annesi için başsağlığı dileyen Başkan Uluköylü, “Merhumeye Allah’tan rahmet, kıymetli başkan nezdinde tüm ‘Ebik’ ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi. Başkan Ebik ise, Uluköylü’ye hem ziyaretlerinden ötürü hem de başsağlığı dilediği için teşekkür etti. ŞOFÖRLERİN SORUNLARI GİDERİLECEK Ziyarette minibüsçülerin talep, öneri ve şikayetleri üzerine de istişare eden ikili Gebze Bölgesi’nde bulunan şoförlerin eksiklerinin giderilmesi üzerine de konuştu. Başkan Uluköylü, bölgemizde bulunan şoförlerin eksiklerinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü vererek Başkan Ebik’e çalışmalarında başarılar diledi.
İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik’e geçtiğimiz hafta sonu vefat eden annesi için taziye ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik’i ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak geçtiğimiz hafta sonu vefat eden annesi için başsağlığı dileyen Başkan Uluköylü, “Merhumeye Allah’tan rahmet, kıymetli başkan nezdinde tüm ‘Ebik’ ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi. Başkan Ebik ise, Uluköylü’ye hem ziyaretlerinden ötürü hem de başsağlığı dilediği için teşekkür etti.

ŞOFÖRLERİN SORUNLARI GİDERİLECEK

Ziyarette minibüsçülerin talep, öneri ve şikayetleri üzerine de istişare eden ikili Gebze Bölgesi’nde bulunan şoförlerin eksiklerinin giderilmesi üzerine de konuştu. Başkan Uluköylü, bölgemizde bulunan şoförlerin eksiklerinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü vererek Başkan Ebik’e çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.