AK Gençler ‘Barış’ta

Siyaset 11.08.2021 - 11:51, Güncelleme: 11.08.2021 - 11:51
 

AK Gençler ‘Barış’ta

‘İstişarede hayır vardır’ düsturu ile AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetiminin başlattığı mahalle ziyaretlerindeki bu haftaki durakları Barış Mahallesi oldu.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetimi, mahalle ziyaretlerine tüm hızı ile devam ediyor. Altuntaş ve yönetiminin ‘İstişarede hayır vardır’ düsturu ile başlattıkları mahalle ziyaretlerinde bu haftaki durakları Barış Mahallesi oldu. Barış Mahallesi’nde geçmiş dönemlerde teşkilatlarda görev yapan mahalle sakini büyük ve gençleri ziyaret eden AK Gençler, durum değerlendirmesinde bulundu. GEÇMİŞ DÖNEM PARTİLİLERİ UNUTULMADI Ziyaret ilişkin bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altıntaş, “Barış’tayız. ‘İstişarede Hayır Vardır’ düsturu ile başlatmış olduğumuz mahalle ziyaretlerimize Barış Mahallemiz ile devam ediyoruz. Geçmiş dönemlerde teşkilâtımızda görev yapmış mahalle sakini büyüklerimiz ve genç kardeşlerimiz ile buluştuk” dedi.
‘İstişarede hayır vardır’ düsturu ile AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetiminin başlattığı mahalle ziyaretlerindeki bu haftaki durakları Barış Mahallesi oldu.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetimi, mahalle ziyaretlerine tüm hızı ile devam ediyor. Altuntaş ve yönetiminin ‘İstişarede hayır vardır’ düsturu ile başlattıkları mahalle ziyaretlerinde bu haftaki durakları Barış Mahallesi oldu. Barış Mahallesi’nde geçmiş dönemlerde teşkilatlarda görev yapan mahalle sakini büyük ve gençleri ziyaret eden AK Gençler, durum değerlendirmesinde bulundu.

GEÇMİŞ DÖNEM PARTİLİLERİ UNUTULMADI

Ziyaret ilişkin bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altıntaş, “Barış’tayız. ‘İstişarede Hayır Vardır’ düsturu ile başlatmış olduğumuz mahalle ziyaretlerimize Barış Mahallemiz ile devam ediyoruz. Geçmiş dönemlerde teşkilâtımızda görev yapmış mahalle sakini büyüklerimiz ve genç kardeşlerimiz ile buluştuk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.