“Davamız şahsi değil milli!”

Siyaset 27.08.2021 - 09:48, Güncelleme: 27.08.2021 - 09:48
 

“Davamız şahsi değil milli!”

İYİ PARTİLİ ULUKÖYLÜ’DEN SERT ÇIKIŞ;

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, demokrasiyi bir araç olarak gören zihniyetin daima karşısında olacaklarını söyleyerek davalarının şahsi değil milli olduğunu dile getirdi. Uluköylü, milli davalarında yanında olmak isteyen Gebzelileri partiye davet etti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, demokrasi ve cumhuriyet değerlerini hükümetin yok ettiğini söyleyerek eleştirilerde bulundu. Eleştirisinde bu düzene bir son vermek için Gebzelileri partiye davet eden Uluköylü önemli açıklamalarda bulundu. Uluköylü yaptığı açıklamada, “Bir hukukçu olarak Demokrasi ve Cumhuriyet değerlerinin ülkemiz için ne ifade ettiğini çok iyi biliyorum. Millet iradesinin somut ifadesi olan TBMM’nin yıllardır bir kişinin elinde nasıl oyuncağa döndürülüp, özünün yok edildiğini hepiniz gibi ben de biliyorum ve bunu kabul etmeyen İYİ’lerle birlikte bu mücadelenin en ön saflarında durmaktayız. Demokrasiyi bir araç olarak gören zihniyetin milletin egemenliğine, çocuklarımızın geleceğine göz dikmesine Sivas Kongresi’nde karşı duran Anadolu Ruhunu temsil eden, hepsi birbirinden kıymetli dava arkadaşlarım İYİ’lerle birlikte karşı durmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. DAVAMIZ; ŞAHSİ DEĞİL ‘MİLLİ’DİR Sözlerini sürdüren Başkan Uluköylü, “Milletimizin hoşgörüsünü, birlikte yaşama idealini ve çocuklarımızın öz kültürüyle yetişip, çağdaş bir gelecekte özgürce yaşayabilme umudunu kendine ideal olarak benimsemiş herkesi, biz İYİ’lerle birlikte bu demokrasi mücadelesinde omuz omuza mücadele edecek tüm ‘Cesur Yürek’leri, Anadolu insanımızın öz değerlerini temsil eden; Ahmet Yeseviler, Yunus Emreler, Hacı Bektaşi Veliler ve Mevlanaların yolu olan İYİ’lerin çizgisinde, değerli dava arkadaşlarımla beraber yürüyecek herkesi İYİ Parti’ye davet ediyoruz. Davamız; şahsi değil ‘Milli’dir. Amacımız; bu milli davanın duvarına taş olabilme çabasıdır. İsyanımız; tek adama iradesini teslim edenlere karşı, ‘Türkiye’ diyenlerin safında dik ve onurlu bir duruştur. Millet iradesini kendi şahsi kimliğinde toplamak için çabalayanlara aziz milletimizle birlikte “DUR” diyecek olan biz İYİ’lerin yolu açık olsun diyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.
İYİ PARTİLİ ULUKÖYLÜ’DEN SERT ÇIKIŞ;

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, demokrasiyi bir araç olarak gören zihniyetin daima karşısında olacaklarını söyleyerek davalarının şahsi değil milli olduğunu dile getirdi. Uluköylü, milli davalarında yanında olmak isteyen Gebzelileri partiye davet etti.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, demokrasi ve cumhuriyet değerlerini hükümetin yok ettiğini söyleyerek eleştirilerde bulundu. Eleştirisinde bu düzene bir son vermek için Gebzelileri partiye davet eden Uluköylü önemli açıklamalarda bulundu. Uluköylü yaptığı açıklamada, “Bir hukukçu olarak Demokrasi ve Cumhuriyet değerlerinin ülkemiz için ne ifade ettiğini çok iyi biliyorum. Millet iradesinin somut ifadesi olan TBMM’nin yıllardır bir kişinin elinde nasıl oyuncağa döndürülüp, özünün yok edildiğini hepiniz gibi ben de biliyorum ve bunu kabul etmeyen İYİ’lerle birlikte bu mücadelenin en ön saflarında durmaktayız. Demokrasiyi bir araç olarak gören zihniyetin milletin egemenliğine, çocuklarımızın geleceğine göz dikmesine Sivas Kongresi’nde karşı duran Anadolu Ruhunu temsil eden, hepsi birbirinden kıymetli dava arkadaşlarım İYİ’lerle birlikte karşı durmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DAVAMIZ; ŞAHSİ DEĞİL ‘MİLLİ’DİR

Sözlerini sürdüren Başkan Uluköylü, “Milletimizin hoşgörüsünü, birlikte yaşama idealini ve çocuklarımızın öz kültürüyle yetişip, çağdaş bir gelecekte özgürce yaşayabilme umudunu kendine ideal olarak benimsemiş herkesi, biz İYİ’lerle birlikte bu demokrasi mücadelesinde omuz omuza mücadele edecek tüm ‘Cesur Yürek’leri, Anadolu insanımızın öz değerlerini temsil eden; Ahmet Yeseviler, Yunus Emreler, Hacı Bektaşi Veliler ve Mevlanaların yolu olan İYİ’lerin çizgisinde, değerli dava arkadaşlarımla beraber yürüyecek herkesi İYİ Parti’ye davet ediyoruz. Davamız; şahsi değil ‘Milli’dir. Amacımız; bu milli davanın duvarına taş olabilme çabasıdır. İsyanımız; tek adama iradesini teslim edenlere karşı, ‘Türkiye’ diyenlerin safında dik ve onurlu bir duruştur. Millet iradesini kendi şahsi kimliğinde toplamak için çabalayanlara aziz milletimizle birlikte “DUR” diyecek olan biz İYİ’lerin yolu açık olsun diyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.