Özdemir, Ülkü Ocakları’nın önemine dikkat çekti

Siyaset 30.09.2021 - 16:28, Güncelleme: 30.09.2021 - 16:28
 

Özdemir, Ülkü Ocakları’nın önemine dikkat çekti

Özdemir, Ülkü Ocakları’nın önemine dikkat çekti

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir yaptığı paylaşımla ülkü ocaklarının önemine dikkat çekti. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Ülkü Ocakları’nın önemine vurgu yapmak için paylaşımda bulundu. Başkan Özdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ülkü Ocakları Türk milletinin 57. Alayıdır. 57. Alay Çanakkale’de albayından erine kadar şehit düşmüş birliğimizin adıdır. Eğer bir gençlik teşkilatı kendini böylesine ulvi bir yapıyla özdeşleştiriyorsa, o milletin geleceğinden asla endişe edilmez. MÜCADELE SONSUZA DEK İLELEBET SÜRECEK Ülkü Ocakları; Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in emrinde çift başlı Selçuklu Kartalı gibidir. Bir tarafı Doğu’ya diğer tarafı Batı’ya bakar. Doğu’da ve Batı’da, Türk milletini ufukların ötesine taşımak için mücadele etmektedir. Bu mücadele sonsuza dek ilelebet sürecektir ve bunu engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu vesile ile daha yüksek sesle var olsun Ülkü Ocakları diyoruz.”
Özdemir, Ülkü Ocakları’nın önemine dikkat çekti

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir yaptığı paylaşımla ülkü ocaklarının önemine dikkat çekti. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Ülkü Ocakları’nın önemine vurgu yapmak için paylaşımda bulundu. Başkan Özdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ülkü Ocakları Türk milletinin 57. Alayıdır. 57. Alay Çanakkale’de albayından erine kadar şehit düşmüş birliğimizin adıdır. Eğer bir gençlik teşkilatı kendini böylesine ulvi bir yapıyla özdeşleştiriyorsa, o milletin geleceğinden asla endişe edilmez.

MÜCADELE SONSUZA DEK İLELEBET SÜRECEK

Ülkü Ocakları; Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in emrinde çift başlı Selçuklu Kartalı gibidir. Bir tarafı Doğu’ya diğer tarafı Batı’ya bakar. Doğu’da ve Batı’da, Türk milletini ufukların ötesine taşımak için mücadele etmektedir. Bu mücadele sonsuza dek ilelebet sürecektir ve bunu engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu vesile ile daha yüksek sesle var olsun Ülkü Ocakları diyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.