Darıca’dan Genç Girişimci Kadın

Darıca 23.10.2021 - 14:38, Güncelleme: 23.10.2021 - 15:39
 

Darıca’dan Genç Girişimci Kadın

Darıca’dan Genç Girişimci Kadın

Memleket Partisi Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Selin Yıldız’dan girişimci kadınlara örnek davranış! Tuzla Yayla Mahallesinde açılan ve büyük ilgi gören Enberker Çiçekçilik, başta Memleket Partisi Darıca İlçe Başkanı Ayla Aydın ve Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak olmak üzere, Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı  İş İnsanı Olcay Palancı , Memleket Partisi Darıca Yönetim Kurulu Üyeleri İş İnsanı Altan Er , İş İnsanı Semih Gökşin ve Osman Derak’ında aralarında bulunduğu çok sayıda davetlinin katılımı ile açılışını yaptı. Darıca İlçe Başkanı Ayla Aydın yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Selin Hanım’ı öncelikle çok tebrik ederim bu zamanda kadın olarak erken yaşta kendi işini kurması büyük cesaret ne yazık ki bu konularda kadınlar hep ikinci plana atılıyor fakat her zaman da söylediğim gibi kadın isterse her şeyi başarır biz güçlü kadınlar olarak daima önde olacağız. Selin hanım kendisi gibi çok şeker bir işyeri açmış Allah utandırmasın inşallah kendisine daima hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum.” Birçok çiçek türü ile hediyelik ürünlerin yer aldığı mağazanın açılışının ardından mağaza gezilerek ürünler hakkında bilgi alındı. Yoğun bir ilgi olan açılışta gelen misafirler birçok ürün aldı.  
Darıca’dan Genç Girişimci Kadın

Memleket Partisi Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Selin Yıldız’dan girişimci kadınlara örnek davranış!

Tuzla Yayla Mahallesinde açılan ve büyük ilgi gören Enberker Çiçekçilik, başta Memleket Partisi Darıca İlçe Başkanı Ayla Aydın ve Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak olmak üzere, Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı  İş İnsanı Olcay Palancı , Memleket Partisi Darıca Yönetim Kurulu Üyeleri İş İnsanı Altan Er , İş İnsanı Semih Gökşin ve Osman Derak’ında aralarında bulunduğu çok sayıda davetlinin katılımı ile açılışını yaptı.

Darıca İlçe Başkanı Ayla Aydın yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Selin Hanım’ı öncelikle çok tebrik ederim bu zamanda kadın olarak erken yaşta kendi işini kurması büyük cesaret ne yazık ki bu konularda kadınlar hep ikinci plana atılıyor fakat her zaman da söylediğim gibi kadın isterse her şeyi başarır biz güçlü kadınlar olarak daima önde olacağız. Selin hanım kendisi gibi çok şeker bir işyeri açmış Allah utandırmasın inşallah kendisine daima hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum.”

Birçok çiçek türü ile hediyelik ürünlerin yer aldığı mağazanın açılışının ardından mağaza gezilerek ürünler hakkında bilgi alındı. Yoğun bir ilgi olan açılışta gelen misafirler birçok ürün aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.