Atatürk Gebze’de Dualar ile Anıldı

Gebze 10.11.2021 - 15:22, Güncelleme: 10.11.2021 - 15:22
 

Atatürk Gebze’de Dualar ile Anıldı

Atatürk Gebze’de Dualar ile Anıldı

Kurtuluş Savaşı’nın eşsiz komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve merhum gaziler için camilerinde Kuran’ı Kerim tilaveti ve mevlit okuması Kaymakam Mustafa Güler’in katılımıyla gerçekleşti. Çoban Mustafa Paşa Camii'nde öğle namazı öncesinde okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, huzur ve güven ortamının sürmesi için, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için hep birlikte dualar edildi. Duaların okunmasının ardından Kaymakam Mustafa Güler; "Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları, tüm Şehitlerimiz ve merhum Gazilerimizin ruhu için Kur'an-ı Kerim Tilaveti programı düzenledik. Büyük Türk tarihine binlerce yıl hizmet etmiş tüm devlet büyüklerimize, Şehit ve Gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.  
Atatürk Gebze’de Dualar ile Anıldı

Kurtuluş Savaşı’nın eşsiz komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve merhum gaziler için camilerinde Kuran’ı Kerim tilaveti ve mevlit okuması Kaymakam Mustafa Güler’in katılımıyla gerçekleşti.

Çoban Mustafa Paşa Camii'nde öğle namazı öncesinde okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, huzur ve güven ortamının sürmesi için, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için hep birlikte dualar edildi.

Duaların okunmasının ardından Kaymakam Mustafa Güler; "Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları, tüm Şehitlerimiz ve merhum Gazilerimizin ruhu için Kur'an-ı Kerim Tilaveti programı düzenledik. Büyük Türk tarihine binlerce yıl hizmet etmiş tüm devlet büyüklerimize, Şehit ve Gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.