Tbf Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan 10 Kasım Mesajı!

Spor 11.11.2021 - 10:10, Güncelleme: 11.11.2021 - 10:10
 

Tbf Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan 10 Kasım Mesajı!

Tbf Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan 10 Kasım Mesajı!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yılında anma mesajı yayımladı. ONUN FİKİRLERİNİN TAKİPÇİSİ OLDUĞUMUZU HER YIL YENİDEN GÖSTERDİĞİMİZ GÜNDÜR “Bütün hayatını vatanına adayan, askeri, siyasi ve insani vasıflarıyla örnek devlet adamı, yol göstericimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.” Milletimizin matem günü olan 10 Kasım, aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e saygımızı ve onun fikirlerinin takipçisi olduğumuzu her yıl yeniden gösterdiğimiz gündür. Bu düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükranla anıyorum.”
Tbf Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan 10 Kasım Mesajı!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yılında anma mesajı yayımladı.

ONUN FİKİRLERİNİN TAKİPÇİSİ OLDUĞUMUZU HER YIL YENİDEN GÖSTERDİĞİMİZ GÜNDÜR

“Bütün hayatını vatanına adayan, askeri, siyasi ve insani vasıflarıyla örnek devlet adamı, yol göstericimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.” Milletimizin matem günü olan 10 Kasım, aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e saygımızı ve onun fikirlerinin takipçisi olduğumuzu her yıl yeniden gösterdiğimiz gündür. Bu düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükranla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.