Parlak: Zirve Yarışının İçinde Yer Alan Bir Takım Olmak İstiyoruz!

Spor 13.11.2021 - 09:39, Güncelleme: 13.11.2021 - 09:39
 

Parlak: Zirve Yarışının İçinde Yer Alan Bir Takım Olmak İstiyoruz!

Parlak: Zirve Yarışının İçinde Yer Alan Bir Takım Olmak İstiyoruz!

TFF 3. Lig 3.Grup’ta performansını günden güne arttıran Belediye Derincespor’da görev aldıktan sonra oyuncu grubuna oldukça değerli bir katkı veren Teknik Sorumlu Murat Parlak, son haftalarda herkesin keyif aldığı bir futbol oynadıklarını ifade etti. BU OYUN BİZİDE İZLEYENLERİ DE MUTLU EDİYOR Murat Parlak, Büyükçekmece Tepecikspor’un evinde  iyi mücadele ettiğini ve kolay kolay mağlup olmayan bir ekip olduğunu ifade ederek, “Bu maçta golü çok erken bulmamız bizi rahatlattı. Daha sonra ikiyi ve üçü bulduktan sonra da maç koptu. 5 gol attı, çok daha fazlasını da kaçırdık. Önemli olan pozisyona girmemiz. Geldiğimizden beri takımda bir yükseliş var. Bunun içinde oyuncularımla birlikte keyif veren bir oyun oynuyoruz. Bu oyun bizi de, izleyenleri de mutlu ediyor. Pazar günü Karaköprü ile oynayacağımız maç çok önemli. Bundan sonra zirve yarışının hep içinde yer alan bir takım olmak istiyoruz” dedi.
Parlak: Zirve Yarışının İçinde Yer Alan Bir Takım Olmak İstiyoruz!

TFF 3. Lig 3.Grup’ta performansını günden güne arttıran Belediye Derincespor’da görev aldıktan sonra oyuncu grubuna oldukça değerli bir katkı veren Teknik Sorumlu Murat Parlak, son haftalarda herkesin keyif aldığı bir futbol oynadıklarını ifade etti.

BU OYUN BİZİDE İZLEYENLERİ DE MUTLU EDİYOR

Murat Parlak, Büyükçekmece Tepecikspor’un evinde  iyi mücadele ettiğini ve kolay kolay mağlup olmayan bir ekip olduğunu ifade ederek, “Bu maçta golü çok erken bulmamız bizi rahatlattı. Daha sonra ikiyi ve üçü bulduktan sonra da maç koptu. 5 gol attı, çok daha fazlasını da kaçırdık. Önemli olan pozisyona girmemiz. Geldiğimizden beri takımda bir yükseliş var. Bunun içinde oyuncularımla birlikte keyif veren bir oyun oynuyoruz. Bu oyun bizi de, izleyenleri de mutlu ediyor. Pazar günü Karaköprü ile oynayacağımız maç çok önemli. Bundan sonra zirve yarışının hep içinde yer alan bir takım olmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.