Sarı Yeşil Sevda Galibiyet Serisi Başlatma Niyetinde!

Spor 03.12.2021 - 10:15, Güncelleme: 03.12.2021 - 10:15
 

Sarı Yeşil Sevda Galibiyet Serisi Başlatma Niyetinde!

Sarı Yeşil Sevda Galibiyet Serisi Başlatma Niyetinde!

TFF 3. Lig 2. Grupta bu sezon istediği skorların şimdilik uzağında kalsa da oynadığı son karşılaşmada konuk olduğu  Bayrampaşaspor’u 90+6. dakikadaki golü ile 1-0 yenerek haftalardır hasret kaldığı 3 puana kavuşan Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde maraton yeni başlıyor. SEÇSEV HERŞEYİN FARKINDA Topladığı 13 puanla düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan sarı yeşilliler hafta sonu 13. sıradaki Elazığ Karakoçan’ı evinde ağırlayacak. Bu karşılaşmayı galibiyet serisi başlatma fırsatı olarak gören temsilcimiz, kazanmaktan başka bir sonucu düşünmek bile istemiyor Teknik Direktör Cengiz Seçsev, İstanbul’daki galibiyetin bir anlam ifade etmesi adına  Karakoçan’ı sahalarında mutlaka yenmeleri gerektiğini ifade etti.
Sarı Yeşil Sevda Galibiyet Serisi Başlatma Niyetinde!

TFF 3. Lig 2. Grupta bu sezon istediği skorların şimdilik uzağında kalsa da oynadığı son karşılaşmada konuk olduğu  Bayrampaşaspor’u 90+6. dakikadaki golü ile 1-0 yenerek haftalardır hasret kaldığı 3 puana kavuşan Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde maraton yeni başlıyor.

SEÇSEV HERŞEYİN FARKINDA

Topladığı 13 puanla düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan sarı yeşilliler hafta sonu 13. sıradaki Elazığ Karakoçan’ı evinde ağırlayacak. Bu karşılaşmayı galibiyet serisi başlatma fırsatı olarak gören temsilcimiz, kazanmaktan başka bir sonucu düşünmek bile istemiyor Teknik Direktör Cengiz Seçsev, İstanbul’daki galibiyetin bir anlam ifade etmesi adına  Karakoçan’ı sahalarında mutlaka yenmeleri gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.