Kocaelispor’da Yaprak Dökümü Sürüyor

Spor 04.01.2022 - 11:06, Güncelleme: 04.01.2022 - 11:06
 

Kocaelispor’da Yaprak Dökümü Sürüyor

Kocaelispor’da Yaprak Dökümü Sürüyor

Kocaelispor’da yaprak dökümü devam ediyor. Daha yollar ayrılan Bryan Cabezas, Yılmaz Özeren, Taha Batuhan Yayıkçı, Terrence Tisdell ve Mevlüt Erdinç’in sonrasında 2 isim daha yönetim tarafından tebliğ edildi. DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE Kocaelispor’a sezon başında katılan ve beklentilerin bir hayli gerisinde performans sergileyen Mevlüt Erdinç ile yollar ayrıldı. Kocaelispor formasıyla biri ilk 11’de olmak kaydıyla 8 karşılaşmada oynayan Mevlüt Erdinç, yeşil siyahlılar adına tek golünü Adanaspor ‘a karşı Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turu müsabakasında buldu. Deneyimli golcünün adı Fransa Ligue 2 ekiplerinden Sochaux ve TFF 2. Ligde rekabet eden 1461 Trabzon ile anılıyor. 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü ve 24 yaşındaki savunma oyuncusu Mevlüt Çelik takımdan ayrılan isimler oldu. Ayrılıklarla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. İki isimde devre arasında takım arayışlarına başladı.
Kocaelispor’da Yaprak Dökümü Sürüyor

Kocaelispor’da yaprak dökümü devam ediyor. Daha yollar ayrılan Bryan Cabezas, Yılmaz Özeren, Taha Batuhan Yayıkçı, Terrence Tisdell ve Mevlüt Erdinç’in sonrasında 2 isim daha yönetim tarafından tebliğ edildi.

DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

Kocaelispor’a sezon başında katılan ve beklentilerin bir hayli gerisinde performans sergileyen Mevlüt Erdinç ile yollar ayrıldı. Kocaelispor formasıyla biri ilk 11’de olmak kaydıyla 8 karşılaşmada oynayan Mevlüt Erdinç, yeşil siyahlılar adına tek golünü Adanaspor ‘a karşı Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turu müsabakasında buldu. Deneyimli golcünün adı Fransa Ligue 2 ekiplerinden Sochaux ve TFF 2. Ligde rekabet eden 1461 Trabzon ile anılıyor. 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü ve 24 yaşındaki savunma oyuncusu Mevlüt Çelik takımdan ayrılan isimler oldu. Ayrılıklarla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. İki isimde devre arasında takım arayışlarına başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.