Judocularımız Uluslararası Başarı Kazandı!

Spor 16.02.2022 - 12:39, Güncelleme: 16.02.2022 - 12:39
 

Judocularımız Uluslararası Başarı Kazandı!

Judocularımız Uluslararası Başarı Kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Kocaeli’ni ve Türkiye’yi ulusal ve uluslararası arenalarda başarılar ile temsil etmeyi sürdürüyor. Şampiyon sporcular Bosna Hersek’te organize edilen Avrupa Açık Judo turnuvasından başarı kazanarak döndü. TOPLAM 355 SPORCU MADALYA İÇİN YARIŞTI 12-13 Şubat tarihleri arasında Bosna Hersek’te düzenlenen ve 2024 Paris Olimpiyatlarına puan veren Avrupa Açık Judo turnuvasında Büyükşehir Kağıtspor’lu judocular 27 ülkeden 209 erkek, 146 kadın olmak üzere toplam 355 sporcunun katıldığı turnuvada ter döktü. İŞTE MADALYA ALAN SPORCULARIMIZ Ay Yıldızlı forma ile milli takım adına turnuvaya 10 sporcumuzdan +100 kilogramda Münir Ertuğ 2. olarak gümüş madalya, 48 kilogramda Merve Azak 3. olarak bronz madalya ile kürsüye çıktı. Turnuvada 48 kilogramda yarışan Sıla Ersin 5., 52 kilogramda mücadele eden Yaren Kömürcü 7., 90 kilogramda rekabet eden Ömer Kemal Aydın 7. olarak Olimpiyat yolunda puan alan sporcular olmayı başardı.
Judocularımız Uluslararası Başarı Kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Kocaeli’ni ve Türkiye’yi ulusal ve uluslararası arenalarda başarılar ile temsil etmeyi sürdürüyor. Şampiyon sporcular Bosna Hersek’te organize edilen Avrupa Açık Judo turnuvasından başarı kazanarak döndü.

TOPLAM 355 SPORCU MADALYA İÇİN YARIŞTI

12-13 Şubat tarihleri arasında Bosna Hersek’te düzenlenen ve 2024 Paris Olimpiyatlarına puan veren Avrupa Açık Judo turnuvasında Büyükşehir Kağıtspor’lu judocular 27 ülkeden 209 erkek, 146 kadın olmak üzere toplam 355 sporcunun katıldığı turnuvada ter döktü.

İŞTE MADALYA ALAN SPORCULARIMIZ

Ay Yıldızlı forma ile milli takım adına turnuvaya 10 sporcumuzdan +100 kilogramda Münir Ertuğ 2. olarak gümüş madalya, 48 kilogramda Merve Azak 3. olarak bronz madalya ile kürsüye çıktı. Turnuvada 48 kilogramda yarışan Sıla Ersin 5., 52 kilogramda mücadele eden Yaren Kömürcü 7., 90 kilogramda rekabet eden Ömer Kemal Aydın 7. olarak Olimpiyat yolunda puan alan sporcular olmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.