Dilovası

Kocaelispor. 3 Puana Konsantre Olmuş Durumda

Spor 24.02.2022 - 10:46, Güncelleme: 24.02.2022 - 10:46
 

Kocaelispor. 3 Puana Konsantre Olmuş Durumda

Kocaelispor. 3 Puana Konsantre Olmuş Durumda

Spor Toto 1. Lig’deki ekibimiz Kocaelispor, ligin 27.haftasında deplasmanına çıkacağı  İstanbulspor karşılaşmasının çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kazanmaya konsantre olan yeşil siyahlılar idmanlarda en iyi performansı göstermek adına çabalıyor. Körfez Brunga Tesisleri’nde pazartesi günü yapılan taktik denemelerine Pereira ve Kerem Can Akyüz haricindeki futbolcular hazır bulundu. ANTRENMAN NASIL GEÇTİ? Pas alıştırmalarıyla başlayan antrenman, yarı sahada çift kale taktik çalışmasıyla sürdü. Yeşil siyahlılarda Üç ayrı takım halinde gerçekleşen taktik çalışmasına Kerem Can Akyüz ve Pereira harici bütün futbolcular katılım sağladı İdman kondisyon ve aerobik çalışmasıyla sona erdi. Temsilcimiz 26 Şubat Cumartesi gününe dek hazırlıklarına devam edecek.
Kocaelispor. 3 Puana Konsantre Olmuş Durumda

Spor Toto 1. Lig’deki ekibimiz Kocaelispor, ligin 27.haftasında deplasmanına çıkacağı  İstanbulspor karşılaşmasının çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kazanmaya konsantre olan yeşil siyahlılar idmanlarda en iyi performansı göstermek adına çabalıyor. Körfez Brunga Tesisleri’nde pazartesi günü yapılan taktik denemelerine Pereira ve Kerem Can Akyüz haricindeki futbolcular hazır bulundu.

ANTRENMAN NASIL GEÇTİ?

Pas alıştırmalarıyla başlayan antrenman, yarı sahada çift kale taktik çalışmasıyla sürdü. Yeşil siyahlılarda Üç ayrı takım halinde gerçekleşen taktik çalışmasına Kerem Can Akyüz ve Pereira harici bütün futbolcular katılım sağladı İdman kondisyon ve aerobik çalışmasıyla sona erdi. Temsilcimiz 26 Şubat Cumartesi gününe dek hazırlıklarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.