Dilovası

Pençe-Kilit Operasyonunda Şehit Verdiğimiz Iğdırlı Kahraman: Piyade Er Vedat Zorba

Gündem 23.05.2024 - 13:07, Güncelleme: 23.05.2024 - 13:07
 

Pençe-Kilit Operasyonunda Şehit Verdiğimiz Iğdırlı Kahraman: Piyade Er Vedat Zorba

Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, Iğdırlı Sözleşmeli Piyade Er Vedat Zorba, mayına basarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 22 Mayıs 2024 tarihinde meydana gelen olayda, kahraman asker Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralandı. Hemen hastaneye sevk edilen Zorba, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz," denildi. Şehit Vedat Zorba için bugün öğleden sonra saat 14.00'te cenaze töreni düzenlenecek. BAŞKAN YILDIRIM'DAN TAZİYE MESAJI Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:KKuzey Irak'ta hain bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Hemşehrimiz Iğdırlı Kahraman Askerimiz Sözleşmeli Piyade Er Vedat Zorba’ya Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.uzey Kuzey Irak'ta hain bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Hemşehrimiz Iğdırlı Kahraman Askerimiz Sözleşmeli Piyade Er Vedat Zorba’ya Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.Irak'ta hain bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Hemşehrimiz Iğdırlı Kahraman Askerimiz Sözleşmeli Piyade Er Vedat Zorba’ya Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, Iğdırlı Sözleşmeli Piyade Er Vedat Zorba, mayına basarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 22 Mayıs 2024 tarihinde meydana gelen olayda, kahraman asker Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralandı. Hemen hastaneye sevk edilen Zorba, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz," denildi.

Şehit Vedat Zorba için bugün öğleden sonra saat 14.00'te cenaze töreni düzenlenecek.

BAŞKAN YILDIRIM'DAN TAZİYE MESAJI

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:KKuzey Irak'ta hain bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Hemşehrimiz Iğdırlı Kahraman Askerimiz Sözleşmeli Piyade Er Vedat Zorba’ya Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.uzey Kuzey Irak'ta hain bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Hemşehrimiz Iğdırlı Kahraman Askerimiz Sözleşmeli Piyade Er Vedat Zorba’ya Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.Irak'ta hain bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Hemşehrimiz Iğdırlı Kahraman Askerimiz Sözleşmeli Piyade Er Vedat Zorba’ya Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.