Kırmızı Şimşekler, Tüm Hesaplarını 3 Puan Üzerine Yapıyor

Spor 25.02.2022 - 10:43, Güncelleme: 25.02.2022 - 10:43
 

Kırmızı Şimşekler, Tüm Hesaplarını 3 Puan Üzerine Yapıyor

Kırmızı Şimşekler, Tüm Hesaplarını 3 Puan Üzerine Yapıyor

Bölgesel Amatör Ligde oynayan  Gölcükspor, sezonun 13. haftasında, grup lideri İstanbul Sinopspor ile oynayacakları mücadele için hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor. TEK HEDEF GALİBİYET Teknik Direktör Bülent Baturman gözetimindeki idmanda koşu  ve top çalma çalışmasının ardından ikişer gruplar halinde dar alanda taktik ve çift kale maçı yapıldı. Bülent Baturman futbolcularına ara ara  taktiksel uyarılar yaptı. Kırmızı şimşekler geride kalan hafta sahasında Irmakspor'u 5-1 yenerek üç puanı almıştı. Pazar günü kritik öneme sahip mücadelede tek hedef deplasmandan galibiyet ile dönmek. Ayrıca gelecek hafta fikstür gereği yine deplasmanda Çayırovaspor ile karşılaşacak. 23 puanla grupta 4.sırada olan Gölcükspor 12 karşılaşma bitiminde 7 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti var.
Kırmızı Şimşekler, Tüm Hesaplarını 3 Puan Üzerine Yapıyor

Bölgesel Amatör Ligde oynayan  Gölcükspor, sezonun 13. haftasında, grup lideri İstanbul Sinopspor ile oynayacakları mücadele için hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor.

TEK HEDEF GALİBİYET

Teknik Direktör Bülent Baturman gözetimindeki idmanda koşu  ve top çalma çalışmasının ardından ikişer gruplar halinde dar alanda taktik ve çift kale maçı yapıldı. Bülent Baturman futbolcularına ara ara  taktiksel uyarılar yaptı. Kırmızı şimşekler geride kalan hafta sahasında Irmakspor'u 5-1 yenerek üç puanı almıştı. Pazar günü kritik öneme sahip mücadelede tek hedef deplasmandan galibiyet ile dönmek. Ayrıca gelecek hafta fikstür gereği yine deplasmanda Çayırovaspor ile karşılaşacak. 23 puanla grupta 4.sırada olan Gölcükspor 12 karşılaşma bitiminde 7 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.