Bizim Dev Adamlar Kazanmaya Alıştı!

Spor 25.02.2022 - 10:45, Güncelleme: 25.02.2022 - 10:45
 

Bizim Dev Adamlar Kazanmaya Alıştı!

Bizim Dev Adamlar Kazanmaya Alıştı!

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde yarışan Kağıtspor, 17. haftaya ait erteleme karşılaşmasında deplasmana çıktığı Akhisar Belediye’yi 77-75’lik skorla yenerek ve üst üste 4, toplamdaysa 8. galibiyetini elde ederken Düşme hattından  iyice uzaklaştı. Bizim dev adamların şimdiki amacıysa Play-Off’larda yer almak. ÜSTÜNLÜK OYUN BOYU BİZDEYDİ Akhisar Belediyesi Spor Salonu’ndaki rekabet son düdüğe kadar sürdü. Karşılaşmanın ilk periyodu 12-12 eşitlikle tamamlanırken sona ererken devre 32-31 Kağıtspor’un 1 sayılık üstünlüğüyle son buldu.  Üçüncü periyotta da  de karşılıklı sayılar devam etti ve Kağıtspor son periyota 3 sayı önde 55-52 başladı. Son periyotta Kağıtspor oldukça etkiliydi ve farkı oyunun sonuna 1 dakika kala çift haneli rakamlara yükseltti. SON DAKİKA GEÇMEK BİLMEDİ Oyunun büyük bir kısmında üstün olsak ta son anlar bir hayli telaşlı geçti. Gerek basit hatalar gerekse de Bracey’in sayıları ile skor 75-77’ye geldi. Son hücumda Corin’in üçlüğü isabetli değildi fakat ancak karşılaşmanın  yıldızı, Brady, nam-ı diğer “Skeens Airlanes” hücum ribaundunu aldı ve mücadeleyi Kağıtspor’un kazanmasında pay sahibi oldu.  Erteleme Kağıtspor 19. maçında 8. zaferine ulaştı ve 10. sıraya yükseldi.
Bizim Dev Adamlar Kazanmaya Alıştı!

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde yarışan Kağıtspor, 17. haftaya ait erteleme karşılaşmasında deplasmana çıktığı Akhisar Belediye’yi 77-75’lik skorla yenerek ve üst üste 4, toplamdaysa 8. galibiyetini elde ederken Düşme hattından  iyice uzaklaştı. Bizim dev adamların şimdiki amacıysa Play-Off’larda yer almak.

ÜSTÜNLÜK OYUN BOYU BİZDEYDİ

Akhisar Belediyesi Spor Salonu’ndaki rekabet son düdüğe kadar sürdü. Karşılaşmanın ilk periyodu 12-12 eşitlikle tamamlanırken sona ererken devre 32-31 Kağıtspor’un 1 sayılık üstünlüğüyle son buldu.  Üçüncü periyotta da  de karşılıklı sayılar devam etti ve Kağıtspor son periyota 3 sayı önde 55-52 başladı. Son periyotta Kağıtspor oldukça etkiliydi ve farkı oyunun sonuna 1 dakika kala çift haneli rakamlara yükseltti.

SON DAKİKA GEÇMEK BİLMEDİ

Oyunun büyük bir kısmında üstün olsak ta son anlar bir hayli telaşlı geçti. Gerek basit hatalar gerekse de Bracey’in sayıları ile skor 75-77’ye geldi. Son hücumda Corin’in üçlüğü isabetli değildi fakat ancak karşılaşmanın  yıldızı, Brady, nam-ı diğer “Skeens Airlanes” hücum ribaundunu aldı ve mücadeleyi Kağıtspor’un kazanmasında pay sahibi oldu.  Erteleme Kağıtspor 19. maçında 8. zaferine ulaştı ve 10. sıraya yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.