Üzülmez: Ben Kocaeli Çocuğuyum Ama Orada Değer Görmedik!

Spor 16.05.2022 - 10:06, Güncelleme: 16.05.2022 - 10:06
 

Üzülmez: Ben Kocaeli Çocuğuyum Ama Orada Değer Görmedik!

Üzülmez: Ben Kocaeli Çocuğuyum Ama Orada Değer Görmedik!

Kocaelispor önünde 2-1 galip gelen Eyüpspor’un yeni Teknik Direktör İbrahim Üzülmez karşılaşma sonrasında yaptığı konuşmada Play-Off için kendilerini daha da geliştirmeleri gerektiğini ifade ederken küme düşen Kocaelispor için de "Ben Kocaeli çocuğuyum ama orda değer görmedim" dedi. EN AZINDAN BİR TELEFON AÇIP GÖRÜŞÜMÜZÜ ALABİLİRLERDİ Kocaelispor’un durumuna çok üzüldüğünü söyleyerek sözlerini sürdüren  İbrahim Üzülmez, "Benim yeğenlerim var, yeğenlerimin de Kocaeli’de üzüntülerini biliyorum. Ben İzmit çocuğuyum, İstanbul’da kazandıklarımızı Kocaeli’de yatırım olarak kullandık ama orada değer görmedik. Kocaeli’de 4 kez hoca değişti, bir kez bile yüzümüze bakmadılar. Telefon da bekledik. Büyükler nasıl düşünce içindeydi bilmiyorum. Sakaryaspor’da ve başka takımlarda herkes kendi çocuğuna sahip çıkar ama Kocaeli’de bu olmadı. Ben iyi bir Kocaeliliyim. Bu devam ettikçe biz de duygusallaşacağız. En azından bir telefon açıp da bizim de görüşlerimizi alabilirlerdi. Ama onlar daha iyi biliyorlardır. Futbolculuk döneminde de hiç değer görmedik. Aynı düşünceler içinde şu anda da görmedik. Benim yardımcım da Kocaelili. Yaptıkları yanlışları da dile getirmeye çalıştık ama bilmiyorum, belki onlar daha tecrübelidir, daha iyi biliyordur" diye konuştu.
Üzülmez: Ben Kocaeli Çocuğuyum Ama Orada Değer Görmedik!

Kocaelispor önünde 2-1 galip gelen Eyüpspor’un yeni Teknik Direktör İbrahim Üzülmez karşılaşma sonrasında yaptığı konuşmada Play-Off için kendilerini daha da geliştirmeleri gerektiğini ifade ederken küme düşen Kocaelispor için de "Ben Kocaeli çocuğuyum ama orda değer görmedim" dedi.

EN AZINDAN BİR TELEFON AÇIP GÖRÜŞÜMÜZÜ ALABİLİRLERDİ

Kocaelispor’un durumuna çok üzüldüğünü söyleyerek sözlerini sürdüren  İbrahim Üzülmez, "Benim yeğenlerim var, yeğenlerimin de Kocaeli’de üzüntülerini biliyorum. Ben İzmit çocuğuyum, İstanbul’da kazandıklarımızı Kocaeli’de yatırım olarak kullandık ama orada değer görmedik. Kocaeli’de 4 kez hoca değişti, bir kez bile yüzümüze bakmadılar. Telefon da bekledik. Büyükler nasıl düşünce içindeydi bilmiyorum. Sakaryaspor’da ve başka takımlarda herkes kendi çocuğuna sahip çıkar ama Kocaeli’de bu olmadı. Ben iyi bir Kocaeliliyim. Bu devam ettikçe biz de duygusallaşacağız. En azından bir telefon açıp da bizim de görüşlerimizi alabilirlerdi. Ama onlar daha iyi biliyorlardır. Futbolculuk döneminde de hiç değer görmedik. Aynı düşünceler içinde şu anda da görmedik. Benim yardımcım da Kocaelili. Yaptıkları yanlışları da dile getirmeye çalıştık ama bilmiyorum, belki onlar daha tecrübelidir, daha iyi biliyordur" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.