Murat Aydın Olağan Genel Kurulda aday olacağını açıkladı!

Spor 28.05.2022 - 12:05, Güncelleme: 28.05.2022 - 12:05
 

Murat Aydın Olağan Genel Kurulda aday olacağını açıkladı!

Murat Aydın Olağan Genel Kurulda aday olacağını açıkladı!

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 16. Olağan Genel Kurulu 12 Haziran Pazar günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Seçime tek aday olarak girmesi beklenen mevcut Başkan Murat Aydın basın mensupları ile buluştu. Buluşmada Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ile yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Başkan Aydın, amatörlere hizmeti en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini vurguladı KULÜPLERİMİZDEN 1000 KÜSÜR ÜYENİN TEVECCÜHÜ İLE Murat Aydın şu şekilde konuştu: İzmit 28 Haziran Ortaokulu çok büyük bir başarı elde etti ve Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Türkiye finaline yükseldi. Bu büyük başarıdan ötürü emeği geçen herkesi yürekten tebrik ederim. Pandemi döneminde evlerimize kapanmadık ve herkese elimizden geldiği kadar dokunmaya çalıştık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın amatörümüze çok büyük destekleri oldu. Nakdi anlamda da 3.2 milyonluk katkısı hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu destek sayesinde kulüplerimiz nefes aldı. İyi ki var. Ayrıca 12 ilçe belediye başkanımız da biz amatörlerin her daim eli ayağı olmuştur. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Devletimiz ile valimiz ile istişareler yaptık ve kentteki sportif yapı hakkında fikir alışverişinde bulunduk, ne istediysek anında karşılık bulduk. Sıkıntılı bir sezon geçireceğimizi biliyorduk. Saha Komiserleri Derneği’nin de katkıları ile sezonu en az hasarla tamamladık. Tabii ki istemediğimiz olaylar da yaşandı. Sayın valimizin liderliğinde İl Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı ve önemli kararların altına imza atıldı. Tüm kaymakamlarımıza, il ilçe emniyet ve jandarma ile testlerle ilgili katkılarından ötürü il sağlık müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Tabii ki bizlerin girişimlerini, çalışmalarımı halkımıza aktaran basın emekçi arkadaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyorum. Ben bu kentin her noktasını karış karış gezen birisiyim. Ramazan’da her ilçede iftar açtım, amatörlerimizle fikir alışverişinde bulundum. Gittiğim her yerde anlattım. Yönetimime asla “Kimseyi baskı altında bırakmayalım” dedim. 1113 üyenin her birinin başkan adayı olma hakkı var sonuçta. 200 üyenin imzasını al ve gir. Bugün ABD’yi yöneten Biden bile yürümekten aciz ama 78 yaşında olmasına rağmen ülkenin başkanı olabiliyor. Benim bugün ve bundan sonraki süreçteki adaylığım ile ilgili de kararı kulüpler verecekti. Kulüplerimizden 1000 küsür üyemizin teveccühü ile adaylığımı açıklıyorum.          
Murat Aydın Olağan Genel Kurulda aday olacağını açıkladı!

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 16. Olağan Genel Kurulu 12 Haziran Pazar günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Seçime tek aday olarak girmesi beklenen mevcut Başkan Murat Aydın basın mensupları ile buluştu. Buluşmada Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ile yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Başkan Aydın, amatörlere hizmeti en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini vurguladı

KULÜPLERİMİZDEN 1000 KÜSÜR ÜYENİN TEVECCÜHÜ İLE

Murat Aydın şu şekilde konuştu: İzmit 28 Haziran Ortaokulu çok büyük bir başarı elde etti ve Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Türkiye finaline yükseldi. Bu büyük başarıdan ötürü emeği geçen herkesi yürekten tebrik ederim. Pandemi döneminde evlerimize kapanmadık ve herkese elimizden geldiği kadar dokunmaya çalıştık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın amatörümüze çok büyük destekleri oldu. Nakdi anlamda da 3.2 milyonluk katkısı hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu destek sayesinde kulüplerimiz nefes aldı. İyi ki var. Ayrıca 12 ilçe belediye başkanımız da biz amatörlerin her daim eli ayağı olmuştur. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Devletimiz ile valimiz ile istişareler yaptık ve kentteki sportif yapı hakkında fikir alışverişinde bulunduk, ne istediysek anında karşılık bulduk. Sıkıntılı bir sezon geçireceğimizi biliyorduk. Saha Komiserleri Derneği’nin de katkıları ile sezonu en az hasarla tamamladık. Tabii ki istemediğimiz olaylar da yaşandı. Sayın valimizin liderliğinde İl Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı ve önemli kararların altına imza atıldı. Tüm kaymakamlarımıza, il ilçe emniyet ve jandarma ile testlerle ilgili katkılarından ötürü il sağlık müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Tabii ki bizlerin girişimlerini, çalışmalarımı halkımıza aktaran basın emekçi arkadaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyorum. Ben bu kentin her noktasını karış karış gezen birisiyim. Ramazan’da her ilçede iftar açtım, amatörlerimizle fikir alışverişinde bulundum. Gittiğim her yerde anlattım. Yönetimime asla “Kimseyi baskı altında bırakmayalım” dedim. 1113 üyenin her birinin başkan adayı olma hakkı var sonuçta. 200 üyenin imzasını al ve gir. Bugün ABD’yi yöneten Biden bile yürümekten aciz ama 78 yaşında olmasına rağmen ülkenin başkanı olabiliyor. Benim bugün ve bundan sonraki süreçteki adaylığım ile ilgili de kararı kulüpler verecekti. Kulüplerimizden 1000 küsür üyemizin teveccühü ile adaylığımı açıklıyorum.

 

 

 

 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.